Úvod Móda Klenotnictví a hodinářství Altman – rodinná kvalita
Móda

Klenotnictví a hodinářství Altman – rodinná kvalita

33

Rodinných firem je vždycky málo. Když se jedná o nákup něčeho tak intimního a hodnotného jako jsou snubní prstýnky, hodinky nebo šperky pro dámu, připadá nám tak nějak přirozenější a samozřejmější, když nenavštívíme pobočku mezinárodní korporace, ale rodinný podnik, který má dobré reference od lidí, které osobně známe. Po letech spolehlivého servisu a služeb není nic překvapivého, že společnost Altman byla vloni oceněna Sdružením českých spotřebitelů cenou „Spokojený zákazník“ za Karlovarský kraj.
Jak už bylo řečeno – rodinné firmy jsou prostě zapotřebí. Dodávají naší společnosti ducha starých dob, kdy slovo platilo, věci měly svou hodnotu a to, co člověk postavil, zůstávalo stát. Tak je to i se společností Altman, která od svých začátků v Chebu urazila dlouhou cestu.

Sortiment klenotnictví Altman tvoří produkty významných klenotnických značek. V převážné většině jde o šperky ze žlutého i bílého zlata s diamanty, nechybějí šperky z platiny a široký výběr klenotů s drahými kameny jako jsou rubíny, safíry, zelené smaragdy nebo topazy. Šperky s drahokamy jsou dodávány s certifikátem, který potvrzuje původ a kvalitu použitých kamenů. Samozřejmostí je kompletní servis a zakázková výroba. Švýcarské hodinky značky Omega, Breitling, Breitling for Bentley, Tagheuer, Fortis, Oris, Rado, Maurice Lacroix, Fréderique Constant, Bell & Ross, Longines, Gucci, Mont Blanc, Edox a další.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...