Úvod Společnost Mistrovské lanýžové pralinky Neuhaus
Společnost

Mistrovské lanýžové pralinky Neuhaus

38

NOVINKA – mistrovské lanýžové pralinky Neuhaus
Neuhaus Collection Truffles „Glamour“ a Neuhaus Collection Truffles „Cocoa“ – to jsou nejnovější přírůstky do exkluzivní kolekce belgických pralinek Neuhaus proslulých prvotřídní kvalitou použitých surovin, zpracování i originálním designem každého kousku. Bonboniéry s lanýžovými pralinkami září barvami léta, voní lahodnou čokoládou a k dokonalé idyle stačí jen jediné – ochutnat je!
The Neuhaus Collection Truffles „Glamour“ nabízí mix šestnácti pralinek v neodolatelné kombinaci truffle cognac (čokoládová náplň s obsahem koňaku, obaleno mandlovými lupínky), truffle tiramisu (čokoládová náplň s likérem Amoretto, obaleno v křupinkách ze sušenek), truffle šampaň (náplň s příchutí šampaň, obaleno v cukru), truffle beurre (tmavá hořká máslová náplň, obaleno v kakau), truffle classic (náplň čokoládový krém, obaleno v kakau) a truffle café (s kávovou příchutí, obaleno čokoládovými lupínky).
16 ks pralinek, 175 g, cena: 540 Kč
The Neuhaus Collection Truffles „Cocoa“ obsahuje šestnáct pralinek bez alkoholu: truffle kapučíno, truffle speculoos (se skořicí, obaleno v kakau), truffle karamel (s karamelem, obaleno v kakau), truffle beurre (tmavá hořká máslová náplň, obaleno v kakau), truffel amer (tmavá náplň, obaleno ve strouhané čokoládě) a truffle classic (náplň čokoládový krém, obaleno v kakau).
16 ks pralinek, 175 g, cena: 540 Kč
Neuhaus Collection Truffles „Glamour“ a „Cocoa“, stejně jako další sortiment této světové značky, můžete zakoupit v prodejně Neuhaus v Terminálu 2 pražského letiště v Ruzyni a také prostřednictvím internetu, na adrese www.prospektamoda.cz

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...