Úvod Móda Už jste někdy sušili prádlo na vlastním krku?
Móda

Už jste někdy sušili prádlo na vlastním krku?

31

Barvy, lehkost, vtip – takové jsou šperky z plexiskla
Myslíte si, že šperky musejí být jen z drahých kovů a vzácných minerálů? Pak zadejte na Fler.cz do vyhledávání slovo „plexisklo“ a výsledky hledání vás záhy vyvedou z omylu. Ze zdánlivě obyčejného materiálu dokážou designéři vytvořit šperky, za kterými se každý otočí. Nebo už jste snad někdy sušili prádlo na vlastním krku, měli v uších čápy nebo hráli puzzle s náušnicemi?
Sušení prádla zábavně
Chcete-li pobavit sebe i své okolí extravagantním módním doplňkem, pak rozhodně vsaďte na prádlo na šňůře. Pestré náhrdelníky a náušnice, na kterých visí trička, kalhoty, punčochy nebo podprsenky – u značky oronkol si můžete vybrat z nesčetného množství kombinací nebo si navrhnout náhrdelník a náušnice podle svého vkusu. Kombinací je nekonečně mnoho. A kde jinde si můžete zadat objednávku v podobě: náhrdelník, modro-žlutý, 2x ponožky, 1x podprsenka, 2x triko krátké, 1x kalhoty, 1x nátělník, 1x kalhotky?

Příroda v uších i na krku
Je libo sněhové vločky, rozkvetlé stromy nebo zvířata? U značky miio najdete tohle všechno a mnoho dalšího. Miio totiž vyrábí jemné minimalistické šperky z bílého plexiskla, ve kterých najdete nesčetné množství různých motivů – od jednoduchých geometrických tvarů až po přírodní motivy, které jsou něžné jako příroda sama. Stačí nakouknout a zjistíte, že tyhle vám prostě nesmí chybět.

Náušnice pro každého hračičku
Elegantní a zároveň zábavné, takové jsou puzzle náušnice značky markiDesign. Z bílého nebo černého plexiskla vyřezává kostičky klasických puzzle a zdobí je kamínky Swarovski, abyste si je mohly vzít k večerním šatům i jen tak do práce. Hodí se ke všemu a jsou tak jedinečné, že se připravte na závist ze všech stran!

A to není zdaleka všechno. Na Fleru můžete najít i originální prsteny a náramky z plexiskla od Markéty Flamhum, pestrobarevné roztomilosti od bee sting, pejsky k zulíbání od hurhut, ty nejroztomilejší příšerky od lichi a zástupy dalších, neméně originálních plexi-značek.

Fler.cz
Virtuální tržiště pro všechny, kteří se rádi kochají a obklopují originálními uměleckými výrobky – šperky, kabelkami, oblečením od talentovaných tvůrců nebo třeba maličkostmi do bytu. I tak by se dal charakterizovat portál Fler.cz, který byl spuštěn v únoru 2008 a od té doby dokázal přesvědčit tisíce kreativních lidí, aby zde nabídli svůj talent a fantazii. Fler.cz je zkrátka ideální místo pro každého, kdo si chce udělat radost a těší ho pocit, že nikdo jiný nebude mít tu samou věc. Server Fler se stal po třech letech provozu centrem uměleckého internetového dění v s návštěvností až 80.000 návštěvníků denně a obratem 100 miliónů korun ročně. Za rok 2010 bylo přes Fler.cz prodán bezmála 1 milion výrobků, uměleckých děl, módy a designu.
Byla by však chyba redukovat Fler na místo sloužící čistě k nákupu a prodeji originálů. Na Fleru najdou uživatelé mimo komfortních prodejních funkcí (přehled objednávek, fakturační, poptávkový, reklamní systém apod.) také komunitní prostředí s rozvinutými službami sociální sítí (diskuse, kluby, kreativní televizi, systém oblíbenců apod.).

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...