Úvod Tipy DÁMY Flamingopark představuje rozmanitou kolekci šperků léto 2011
Tipy DÁMY

Flamingopark představuje rozmanitou kolekci šperků léto 2011

29

Flamingopark představuje rozmanitou kolekci šperků léto 2011

Rádi se parádíte a chcete vědět, jaké šperky se nosí tuto sezónu? Zavřete příručky a noste to, co se líbí právě vám. Na trhů je tolik různých stylů, že je téměř nemožné nevybrat si ten svůj. Důkazem je rozmanitost letní kolekce šperků česko-australské značky Flamingopark.
Ve světě šperků a doplňků není Flamingopark neznámým pojmem. V této době jsou netradiční ozdoby vidět na každém rohu a kdekdo si doma nějaký ten šperk vyrábí sám. Flamingopark však nenabízí bižuterii ani šperky ze zlata. Tradičně platí, že co nabízí Flamingopark, vymyká se obyčeji. Kolekce je inspirována bezstarostným slunečním dnem stráveným v přírodě a najdete v ní radostné šperky k dennímu oblečení i honosnější šperky pro večerní příležitost.
Kolekce je rozdělena do několika částí. Zmiňte tady aspoň náušnice a náhrdelníky s organickými a zvířecími tématy, které jsou precizně vyřezávané z mosazného plátku. Na tyto šperky navazuje novinka pod názvem Silencio, šperky charakterově podobné těm mosazným, povrch je však upravován stříbrnou barvou. Nebojte si vzít takový náhrdelník k večerním šatům, tuto parádu si zaslouží. Neméně atraktivní jsou náušnice ve tvaru hracích kuliček nebo dvojprsteny s Fridou Kahlo. Pokud dáváte přednost přírodním materiálům, nepřehlédněte barevné náušnice z bambusové trávy, kterém právem náleží název ekologické.
Ať už se rozhodnete pro decentnější šperk či pro něco odvážnějšího, můžete mít jistotu, že nosíte originál, který jinde neseženete. Flamingopark mimo jiné nabízí vlastní linii oblečení, pro kterou jsou právě tyto šperky jako stvořené.
Šperky jsou k dostání v nově otevřeném butiku Flamingopark v Truhlářské ulici na Praze 1 a na www.flamingopark.cz.

Poznámka pro editory:
Značku Flamingopark založila v roce 2007 česko-australská dvojka Martina a Andrew s jasným cílem – nabídnout cenově dostupnější šperky, módu a doplňky českým zákazníkům, kteří by je mohli nosit kreativnějším a více osobitým způsobem. Martina, profesí šperkařka, stojí za některými designy této kolekce. Na výrobě šperků i ostatních produktů se podílí designéři a řemeslníci ze všech koutů světa, se kterými Flamingopark dlouhodobě spolupracuje a jejich výrobky zaštiťuje pod vlastní label.

Populární články

Související články

KulturaTipy DÁMY

Nechcete být na Valentýna sami? Seznamte se v divadle!

Pro všechny, kteří nechtějí být na Valentýna sami, chystají Městská divadla pražská...

Tipy DÁMY

Kdo poslouchá, nezlobí

Zaposlouchat se s dětmi do krásných příběhů, kde dobro vítězí nad zlem...

CestováníTipy DÁMY

Na Festival čokolády!

Muzea čokolády nejsou až zas tak nic mimořádného, chlubí se jimi řada...

CestováníTipy DÁMY

Ve znamení Svatomartinského

V současné době končí velkolepá obnova nejrozsáhlejšího barokního komplexu v Čechách u Dvora Králové....