Úvod Lifestyle Prázdninová SEAT COPA ROADSHOW startuje
LifestyleSpolečnostTipy DÁMY

Prázdninová SEAT COPA ROADSHOW startuje

39

Celkem 14 zastávek v prostředí koupališť, aquaparků a podobných letních areálů bude mít SEAT COPA ROADSHOW, kterou španělská značka zahajuje ve spolupráci se společností ŠkoFIN a energy drinkem Semtex 16. července a zaměří ji na představení svých atraktivních modelů SEAT COPA.

Zájemce o zábavné soutěže a informace o aktuální akční nabídce značky SEAT bude lákat velký stan v barvách SEAT COPA. Návštěvníci, kteří vyplní odpovědní kartu se soutěžní otázkou, dostanou občerstvení na koktejlovém baru. Autor nejpřesnější odpovědi odevzdané během celého trvání road show vyhraje víkendový zájezd do penzionu na horách s vozem SEAT COPA a kartou CCS nabitou na částku 5000 Kč.

Dalším zpestřením akce bude fotbalová show v podání profesionálního žongléra s míčem, prostor ukázat vlastní dovednosti dostanou ovšem také návštěvníci z řad veřejnosti. Pro ně je připraven pokutový kop na fotbalovou branku se třemi otvory pro míč. Podle náročnosti kopu mohou soutěžící vyhrát míč, dres nebo mapu kempů ČR. SEAT připravil pro příznivce fotbalu rovněž fotostěnu s motivem finále soutěže UEFA EUROPA LEAGUE, kterou španělská automobilka dlouhodobě podporuje, a stolní fotbálek.

V rámci road show budou prezentovány modely SEAT Ibiza, Ibiza ST, Leon a Altea XL v akčním provedení COPA s bohatou sériovou výbavou za mimořádně příznivé ceny. V závislosti na místních podmínkách bude k dispozici rovněž vůz k testovacím jízdám. V každém případě si návštěvníci budou moci zarezervovat zkušební jízdu s vozem značky SEAT on-line pomocí iPadu v termínu podle svých představ u nejbližšího prodejce vozů SEAT.

SEAT COPA ROADSHOW potrvá do 28. srpna 2011. Termíny a místa jednotlivých akcí konaných od 10 h do cca 17 h jsou uvedeny na internetové adrese www.seat.cz/leto.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...