Úvod Krása a zdraví AJURVÉDSKÁ MASÁŽ „SNÉHAN“
Krása a zdravíTipy DÁMY

AJURVÉDSKÁ MASÁŽ „SNÉHAN“

34

AJURVÉDSKÁ MASÁŽ „SNÉHAN“
novinka studia Bomton Centrum krásy spa&wellness

Trápí vás bolesti zad nebo ztuhlé klouby? Nemůžete narovnat záda?
Vyzkoušejte léčebnou terapii, která vaše potíže dokáže účinně vyřešit.

Ajurvéda vznikla ve starobylé Indii před více než 5000 lety a je považována za nejstarší léčebný systém na světě. V překladu znamená tento pojem doslova „věda o životě“. Ajurvéda zahrnuje mnoho léčebných procedur. Jednou z nich je masáž Snéhan, která se na rozdíl od jiných masáží zaměřuje na problém jako celek. Znamená to např., že při potížích s hybností ramene se masíruje celá horní končetina včetně celého ramenního pletence a lopatky.

Při masáži „Snéhan“ se pracuje většinou s teplým olejem. Stimulují se určité části těla a používají se hmaty, kterými se uvolňují klouby, vazy, šlachy a svaly. Při masáži dochází ke střídavému protahování a uvolňování svalů a šlach. Masáž také podporuje tok energie a uvolňuje krevní oběh, v důsledku čehož bolest ustupuje. Klient se snadno uvolní a cítí tělesný i psychický klid. Masérka Bomton Centra krásy Dagmar Jindrová, u níž se můžete na tuto masáž objednat, uvádí : „Nejedná se o relaxační proceduru, ale o velmi účinnou terapii. Zákazník musí být připraven na to, že tlaky jsou poměrně silné, a přestože je terapie velmi účinná, může bolet a ve většině případů také bolí. U ztuhlosti a stažených spasmatických svalových partiích mohou dokonce vznikat modřiny. Každý z nás má také jiný práh bolesti. Vždy záleží na mně, jak silné tlaky volím. Pokud přijde klient s intenzivní bolestí bederní páteře, masíruji velmi jemně a opatrně. Pro celkové vyřešení problému nestačí pouze jedna návštěva, ale zcela jistě se již po první návštěvě klientovi od bolesti uleví.“

Masírovat lze celé tělo nebo jen části těla, kde je nějaký problém. Nejpříjemnější a nejvíce relaxační je masáž hlavy a obličeje, která je také úžasnou terapií proti migréně. Jelikož je však masáž prováděna olejem, musí být zákazník připraven na to, že dojde ke zmaštění vlasů. V tomto případě lze (na základě objednávky) využít po masáži službu foukaná ve vlasovém studiu Bomton Centrum krásy.

Cena masáže: 1 500 Kč/ 60 min.
Cena masáže hlavy a obličeje: 1 000 Kč/ 60 min.

(Ceny nezahrnují službu foukaná!!!)

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...