Úvod Tipy DÁMY Pozvánka na výstavu Hodiny a klenoty 2011
Tipy DÁMY

Pozvánka na výstavu Hodiny a klenoty 2011

31


Již po dvacáté se od 22. do 25. září koná specializovaná výstava hodin, hodinek, zlatých a stříbrných šperků HODINY-KLENOTY na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Co je zde k vidění? Nejnovější i stávající modely několika hodinářských značek, zlaté a stříbrné šperky, výstavka mladých designérů, zlatníků a klenotníků, módní přehlídky i soutěže o zajímavé ceny. Především zaujme soutěž ŠPERK roku 2011 – CZECH OPEN, tedy 10. ročník prezentace designérů v oboru zlatnictví a klenotnictví, a to hned ve třech soutěžních kategoriích“ studentský šperk, umělecký šperk a komerční šperk. Soutěžní i vítězné práce budou vystavené pro veřejnost po celou dobu trvání veletrhu.
Kromě toho si zde můžete nechat zdarma zkontrolovat a vyleštit vaše šperky a navštívit stánek našeho časopisu Hodinky & Šperky č. 104 ve střední hale Průmyslového paláce. Získáte od nás časopis zdarma.
A navíc, stejně jako i v minulých letech, i nyní bude souběžně probíhat také 19. ročník prodejní výstavy starožitností a umění ANTIK 2011. Letos se navíc poprvé během veletrhu uskuteční aukce uměleckých předmětů z této výstavy.

Populární články

Související články

KulturaTipy DÁMY

Nechcete být na Valentýna sami? Seznamte se v divadle!

Pro všechny, kteří nechtějí být na Valentýna sami, chystají Městská divadla pražská...

Tipy DÁMY

Kdo poslouchá, nezlobí

Zaposlouchat se s dětmi do krásných příběhů, kde dobro vítězí nad zlem...

CestováníTipy DÁMY

Na Festival čokolády!

Muzea čokolády nejsou až zas tak nic mimořádného, chlubí se jimi řada...

CestováníTipy DÁMY

Ve znamení Svatomartinského

V současné době končí velkolepá obnova nejrozsáhlejšího barokního komplexu v Čechách u Dvora Králové....