Úvod Kultura Křest nového románu Žena v (kon)kurzu od Evy Brabcové
Kultura

Křest nového románu Žena v (kon)kurzu od Evy Brabcové

53

Oblíbená autorka románů pro ženy Eva Brabcová vydává novou knihu Žena v (kon)kurzu. Pokud souhlasíte s názorem, že život ve čtyřiceti nekončí, rozhodně si ji nenechte ujít. Křest humorného románu z edice Kassandra proběhl v pondělí 7. listopadu od 16 hodin v Hemingway baru.

Spisovatelka Eva Brabcová (*1957) dosud vydala 11 knih, například Na slzy nezbyl čas (2001), Vrakoviště lásky (2001), Žena, s.r.o. (2006), Momentálně mladá (2009), I doktor je jen chlap (2010). Kromě psaní románů přispívá do tištěných a internetových časopisů. V knihách nejraději rozvíjí osudy lidí se zajímavým povoláním nebo životním příběhem. Ráda také píše o přírodě, zvířatech a cestování.

Nový román Žena v konkursu líčí život dámy po čtyřicítce s kapkou humoru. Co na tom, že se v tomto věku mnohým narodí první vnoučata a milostný život pomalu skomírá? Přesně takový osud  potká Viktorii, rozvedenou porodní asistentku, kdy jí dcera oznámí své těhotenství. Viktorie se v mžiku ocitne uprostřed bojové zóny, občas přiostřené milostnými peripetiemi. Do jejího života se také pokusí znovu proniknout bývalý manžel. Hlavní hrdinka ale překypuje energií a rozhodnutím se vším se vypořádat. Podporovat ji budou praštěné přítelkyně, které samy bojují se životem. Tak si nakonec Viktorie poradí se vším, dokonce i s drzým zetěm.

Populární články

Související články

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...