Úvod Kultura Česká Miss 2010 Jitka Válková vydává své první CD
KulturaSpolečnost

Česká Miss 2010 Jitka Válková vydává své první CD

32

Láska ke zpívání ze strany Jitky Válkové dnes nikoho nepřekvapí. Konečně se o modelčině talentu můžeme přesvědčit na vlastní uši. 11. listopadu, v den Jitčiných dvacátých narozenin, se na pulty dostane její první CD Země. „Největším dárkem k narozeninám je pro mě mé CD, ze kterého jsem nesmírně nadšená a šťastná. Doufám, že se bude líbit a že z něj mít fanoušci také takovou radost,“ radovala se Česká Miss 2010.

Na prvním CD modelky a zpěvačky v jedné osobě se mezi skladbami nachází duet Love Hurts, který Jitka nazpívala spolu s legendárním zpěvákem Danem McCaffertym ze skupiny Nazareth. „Ještě pořád tomu nemohu uvěřit, strašně moc to pro mě znamená a pořád mi to připadá jako sen, ze kterého se probudím,“ nadšeně uvedla Jitka. Na desce spolupracovala s hudebním skladatelem Karlem Maříkem.

Brunetka se zpěvem začala již ve čtrnácti letech, a to v rockové kapele. Svým hlasem zaujala v roce 2010 na Miss Universe v Las Vegas, kde se probojovala do TOP 15. Pozornost poroty upoutala nejen svou krásou, ale také zpěvem. Ten organizátory okouzlil natolik, že si ji vybrali na letošní kadeřnický kongres v Cancúnu, kde vystoupila před více než 3 000 hosty.

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...