Úvod Osobnosti Celebrity Přípravy krásky Šárky Cojocarové na soutěž Miss Earth 2011 vrcholí
CelebrityKulturaSpolečnost

Přípravy krásky Šárky Cojocarové na soutěž Miss Earth 2011 vrcholí

32

Finálové šaty

Česká Miss Earth 2011 Šárka Cojocarová dokončuje poslední přípravy, než odletí reprezentovat Česko ve finále Miss Earth. Tento rok se volba královny krásy uskuteční v Manile, hlavním městě Filipín. Česká účastnice soutěže představila luxusní šaty z dílny předních návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových, ve kterých hodlá okouzlit porotu. Na celosvětovou ekologickou soutěž krásy, jež se letos zaměřuje na záchranu deštných pralesů, si s sebou odveze kolekci šesti modelů. Finálový večer proběhne 3. prosince.

Česká Miss Earth 2011

Třpytivá róba pro finálový večer soutěže Šárce dokonale padne. „Základ tvoří lehká stříbrná látka, na kterou je položena černá látka poseta drobnými flitry. Róba se skládá z korzetového vršku a široké sukně s vysokým rozparkem. Inspirací mi byla Šárka samotná a cíl vytvořit neokoukaný a originální model,“ popsala šaty sama návrhářka Jaroslava Sedláčková.

Součástí kolekce jsou také troje koktejlky. Ty dcera Jaroslavy Sedláčkové Dominika přizpůsobila tropickému klimatu Filipín. Vsadila na jednoduchý střih a lesklý materiál, což umožňuje dozdobení zajímavými doplňky.

Šárka Cojocarová se na soutěž pečlivě připravuje. Přiznává, že nervozita a stres začaly pracovat. „Na soutěž Miss Earth se už velmi těším. Bude to pro mě určitě úžasná zkušenost. Poznám nové lidi, podívám se do krásné země a navíc se zúčastním soutěže, které není lhostejná budoucnost naší planety,“ nadšeně sdělila před odletem. Na Miss Earth v Manile se pokusí navázat na úspěch Carmen Justové, která se loni probojovala do TOP 14.

Kráska před odletem

Foto: Jan Tůma

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...