Úvod Kultura Pozvánka na výstavu Hodiny a klenoty
KulturaSpolečnost

Pozvánka na výstavu Hodiny a klenoty

31

Je už pravidlem, že se v závěru září na Výstavišti v Praze-Holešovicích v Průmyslovém paláci schází příznivci hodinek a šperků.  Letos od čtvrtka 20. do neděle 23. září to bude již 21. ročník mezinárodní výstavy Hodiny a klenoty. Jak už naznačila loňská výstava, kromě tradičních stánků (jako například značek Edox nebo Seiko) zaplní střední část Průmyslového paláce také vitríny, kde se budou po letech opět prezentovat i některé tradiční švýcarské značky: Longines, Tudor a další.
Celkem bude k vidění zhruba 25 hodinářských značek. Pokud jde ty módní, pak tradičně největší prostor dostane Axcent of Scandinavia, Royal London, Off Shore Limited a Jet Set. Poslední ze jmenovaných budou i na stánku našeho časopisu Hodinky & šperky. Přičemž tam budou pro vás – kdo si totiž zaplatí předplatné časopisu Hodinky & šperky na 2 roky (cena 1104 Kč) získá zdarma hodinky z kolekce Addiction od značky Jet Set v ceně 1617 Kč. Co k tomu dodat? Přijďte, vyberte si svoje nové hodinky a získejte předplatné!
Až oboje budete mít, rozhodně stojí za to vydat se po výstavišti. Uvidíte novinky například těchto značek: Tissot, Doxa, Epos, Junghans, Ingersoll, Storm, Saint Honoré, Elysee, Cover, Harley-Davidson a další.
Pestrá bude i přehlídka šperků s diamanty, perlami či náhrdelníky ze známého muránského skla či s Besednickými vltavíny. Coeur de Lion představí kolekci šperků od Caroly Eckrodt. Nejnovější kolekce Microsettings je se zirkony a povrchovou úpravou rhodiem. Nové modely připravila i společnost Starlit. Zajímavé jistě budou i stříbrné rhodiované soupravy a ocelové prstýnky s vyměnitelným kamenem Swarovski. Potěší i šperky Cutie Jewellery, Danfil Diamonds, Filip Horák Jewellery, Golden & Silver, Zodiax Jewellery a další.
Takže, pokud vás tato krátká pozvánka navnadila – těšíme se na vás.

Fotogalerie

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...