Úvod Společnost Měsíc naplno
Společnost

Měsíc naplno

43

Registrujte se do 14. října a sportujte pak celý listopad zdarma po celé České republice.  Vyvážený životní styl je heslem této doby. Pohyb jednoznačně patří k vyváženému životnímu stylu a je jedním z hlavních pilířů webových stránek Plus pro Vás  www.plusprovas.cz. „Jak už napovídá název sám, jedná se o akci, která má podpořit aktivní život a především pohyb, který by měl být nedílnou součástí života každého z nás,“ říká Martin Staněk, nutriční specialista společnosti Nestlé. „Pro 1.000 uživatelů jsme připravili možnost zcela zdarma získat na dobu jednoho měsíce kartu MultiSport, která držitele opravňuje po dobu celého měsíce listopadu sportovat jedenkrát denně na více než 400 sportovištích po celé České republice a vyzkoušet si tak více než 40 nejrůznějších sportovních a relaxačních aktivit.

Aby návštěvník kartu získal, musí splnit několik podmínek. Je třeba, aby byl registrovaným uživatelem stránek Plus pro Vás, následně vyplnil registrační formulář akce Měsíc naplno (která je součástí stránek Plus pro Vás, stačí kliknout na banner na domovské stránce) a být jedním z prvních 250 registrovaných každý týden. „Zájem je veliký, proto jsme se rozhodli, že kartu MultiSport obdrží každý týden prvních 250 registrovaných,“ dodává Staněk.

Registrace poběží  jen do  14. října 2012. Následně budou do konce října probíhat rozesílky karet celkem tisícovce šťastných uživatelů.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...