Úvod Tipy DÁMY Pozvánka na tradiční slavnost Dne otevřeného nebe 30.3.2013
Tipy DÁMY

Pozvánka na tradiční slavnost Dne otevřeného nebe 30.3.2013

28

Pro zrakově a jinak handicapované čtenářky a čtenáře, kteří si nemůžete přečíst obrazovou pozvánku předkládám text z pozvánky:

Zveme vás na tradiční slavnost Dne otevřeného nebe 30. 3. 2013 Hora Říp 12 hodin a Slavnostní program, dům BCSP, Soukenická 21, Praha od 15 hodin.

Život je změna – rytmus. V rytmu dní je jeden, který je pro lidi duchovně zaměřené velmi významným. Je to Den otevřeného nebe – třicátý březen. Na celém světě se slaví mnoho výročí a dnů. Mezi duchovní svátky však nelze tento přehlédnout. Jeho název říká vše. Je to den, ve kterém je člověk nejblíže mystériu života.

30. března ve 12 hodin se koná již 19 let každoroční pouť k přirozenému středu drah životních sil i místu národní historie, hoře Říp. Je místem společné věci, vždyť nás spojuje již od nepaměti. Mimo jiné zde probíhá slib posluchačů Duchovní univerzity Bytí. Následuje den otevřených dveří v domě „Biotronické centrum sociální pomoci“ v Praze, Soukenická 21, od 15 hod. se slavnostním programem. Součástí akce jsou i pravidelné výstavy na různá témata, která se každým rokem mění. Přijďte, budete vítáni.

Můžete použít i přímé autobusové linky, odjíždí se z těchto míst:
Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Chomutov, Jihlava, Karlovy Vary, Kroměříž, Olomouc, Ostrava, Ostrov, Plzeň, Praha, Prostějov Třebíč, Valašské Meziříčí, Vyškov, Zlín, Znojmo

Akce je veřejnosti volně přístupná, z uvedených měst se vypravují speciální autobusy. Informace na přednáškách Tomáše Pfeiffera a na tel. 222 31 11 41 , 603 72 37 13.
Více informací najdete na www.dub.cz

Populární články

Související články

KulturaTipy DÁMY

Nechcete být na Valentýna sami? Seznamte se v divadle!

Pro všechny, kteří nechtějí být na Valentýna sami, chystají Městská divadla pražská...

Tipy DÁMY

Kdo poslouchá, nezlobí

Zaposlouchat se s dětmi do krásných příběhů, kde dobro vítězí nad zlem...

CestováníTipy DÁMY

Na Festival čokolády!

Muzea čokolády nejsou až zas tak nic mimořádného, chlubí se jimi řada...

CestováníTipy DÁMY

Ve znamení Svatomartinského

V současné době končí velkolepá obnova nejrozsáhlejšího barokního komplexu v Čechách u Dvora Králové....