Úvod Lifestyle Cestování Korsika – nové vydání průvodce
Cestování

Korsika – nové vydání průvodce

36

Průvodce Korsika patří do početné skupiny světoznámých bedekrů edice Rough Guides, které jsou proslulé svým mimořádným záběrem a rozsahem a současně přesností, aktuálností a také poutavým stylem.
Aktualizované vydání průvodce přináší množství informací o nejznámějších přírodních skvostech tohoto středomořského ostrova, jako jsou Korsický přírodní park, opuštěné pláže, průzračné řeky s hlubokými tůněmi, prastaré lesy majestátních borovic, přírodní rezervace Scandola a mnohé další. Informuje také o malebných korsických městech a vesnicích na pobřeží i ve vnitrozemí.

V průvodci dále najdete potřebné praktické rady i pro ty nejnáročnější cestovatele, podrobné popisy prehistorických lokalit, středověkých památek i napoleonských památek, přesné, aktuální a podrobné seznamy ubytování a stravování včetně praktických tipů.
Zvláštní pozornost je věnována tzv. dálkovým turistickým trasám, které protínají vysoké korsické pohoří i malebný poklidný korsický venkov.
Průvodce ocení zejména cestovatelé, kteří se vydávají na Korsiku na vlastní pěst, ale využijí ho též organizovaní turisté, kteří si díky zajímavým tipům odnesou ze země ještě více zážitků.

Toto nové vydání z 29. 5. 2013, EAN: 9788074623240, brožovaná vazba má 432 stran + 32 stran přílohy a běžná cena je 548 Kč.

V nakladatelství JOTA vyšly v roce 2013 též průvodce po Francii, východu USA, nebo starší průvodce po Bretani a Normandii z roku 2008.

BONUSY k průvodcům Nakladatelství JOTA lze získat od společnosti ZONER software, a.s., výrobce komplexního programu pro správu, editaci a sdílení fotografií Zoner Photo Studio, informace o aktuálních bonusech jsou k dispozici na www.zoner.cz/jota nebo od společnosti Lingea, s.r.o., výrobce elektronických a knižních slovníků a jazykových nástrojů, informace o aktuálních bonusech jsou k dispozici na www.lingea.cz/spoluprace-jota.

Populární články

Související články

Cestování

Pozvánka do nejsevernějších Čech

Národní park České Švýcarsko je nejmladším z kvarteta NP České republiky. Hlavním...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...