Úvod Společnost „Primky“ na stěnu
Společnost

„Primky“ na stěnu

37

Značka PRIM od společnosti MPM – QUALITY je již po mnoho let synonymem kvality, klasického designu a spolehlivosti v hodinářském segmentu. Na prahu 3. tisíciletí její zástupci dávají volný prostor těm nejmodernějším technologiím i aktuálnímu designu. Přesně v tomto duchu vznikla i nová kolekce nástěnných hodin, jejíž autorkou je designérka Pavla Sklářová. Atraktivní kolekce v černé barvě s pestrými doplňky ve stylu japonského origami rozzáří každý interiér a dodá mu pozitivní atmosféru. Můžete si vybrat z pětice modelů, které se stanou ozdobou Vaší domácnosti či kanceláře.

Tradiční česká značka PRIM vytvořila ve spolupráci s designérkou Pavlou Sklářovou ucelenou kolekci moderních hodin vhodných do všech interiérů. Nejnovější modely nástěnných hodin jsou nepřehlédnutelným funkčním a zároveň designovým doplňkem, jehož nadčasový vzhled dokáže potěšit a překvapit i po letech.

Tradice značky PRIM je zárukou vysoké kvality použitého strojku, materiálů i celkového provedení hodin. Kompletní pětice je vybavena quartzovým hodinovým strojkem s plynulým tichým chodem. Hodiny jsou vyrobeny z hliníku a jejich průměr je 295 mm. Číselník v černé barvě s pestrobarevnými motivy chrání minerální sklo. O pohon se stará jedna tužková baterie. Díky neotřelému designu budou hodiny nejen oblíbenou ozdobou Vaší domácnosti, ale poslouží i jako hodnotný, originální a trvalý dárek, který potěší nejen Vaše nejbližší, ale třeba i obchodní partnery. Hodiny jsou v prodeji za 990 Kč.

A jak kolekci popisuje sama její autorka? „Byla jsem oslovena s nabídkou vytvořit kolekci nástěnných hodin, která by respektovala aktuální trendy. Klíčovým zadáním bylo přizpůsobit hodiny moderním designovým trendům pro vybavení domácností i firem, a tak bylo mým cílem vytvořit model vhodný k umístění do libovolného interiéru. Dnešní móda nabízí mnoho  barevných, ale i  tónově sladěných až mnohdy fádních kombinací interiérů a mým záměrem bylo, aby nástěnné hodiny PRIM nenarušily celkovou kompozici. Naopak, aby ji spíše doplnily či oživily. Motiv nových hodin tak vnáší do interiérů krásu přírody, jemnost lidských činností nebo pocitů“, říká autorka návrhu hodin Pavla Sklářová.

Fotogalerie nové kolekce kularých nástěnných hodin PRIM


Model DESIGN BY ARARA s motivem papouška
Model DESIGN BY BALLERINA s motivem baletky
Model DESIGN BY FLOWER s motivem květiny
Model DESIGN BY LOVE s motivem ptačího páru
Model DESIGN BY MAPLE s motivem javorového listu

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...