Úvod Móda Kabelka s tajemstvím
Móda

Kabelka s tajemstvím

32

Italský výrobce luxusní obuvi a doplňků Baldinini představil nedávno v Paříži i novou kabelku s názvem Anastasia – Secret Bag. Zdá se, že je předurčena k tomu, aby se stala hitem.
V Je to šikovný nápad. Každá žena se někdy dostala do situace, kdy po dni v kanceláři a několika schůzkách pospíchala večer na koncert nebo do divadla. Ale do její kabelky se střevíčky na přezutí nevešly a igelitka není to pravé. A tak přišla na svět kabelka Anastasia – Secret bag. Spodní část kabelky se dá jednoduše odepnout, čímž vespod vznikne „tajný“ prostor pro úschovu čehokoliv. Třeba právě balerínek nebo lodiček, které dodají šarm právě „malým černým“.
Kabelka Anastasia z nové kolekce pro jaro a léto má úžasně čisté linie. Jediné ucho umožňuje nosit tuto „věrnou kamarádku“ na ruce či na rameni. Tajná spodní část je opticky oddělena použitím lesklého kovu s magnetickými patenty a zároveň uplatněním odlišného materiálu, ovšem ve stejné barevnosti. Horní část kabelky je vyrobena na dotek z velmi jemného telecího nubuku a dolní z lakované kůže. Vnitřek kabelky je polstrovaný a rozdělený do tří praktických částí. Jedna tato část je uzavíratelná na zip. Celou kabelku uzavřete magnetickým uzávěrem. Anastasia je vybavena dvojitým dnem, které je potažené látkou a otevírá se kovovým pozlaceným zipem s dvojím zakončením.
Kabelka dobře doplní každý look: klasický styl podtržený vysokými podpatky, stejně jako casual s balerínkami. Hodí se i pro neformální styl doplněný letními sandály.
Všechny čtyři základní barvy, v nichž se kabelka Anastasia vyrábí, jsou příjemným zážitkem pro oko. Verze Růžový ibišek je v barvě fuchsií, verze Akvamarín je světle modrá, verze Modř Capri zas v barvě půlnoční modré. Letošnímu létu budou dominovat klasické odstíny kůže, a tak v té je vyrobena verze Zlato Sahary.
Praktické informace: Anastasia – The New Secret bag má rozměry 30 cm na šířku a 26 cm na výšku, hloubka je 15 cm, cena 21 100 Kč. Dostanete ji v buticích Baldinini.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...