Úvod Různé Luxus pro tělo
Různé

Luxus pro tělo

30

Únava, stres, pokřivená páteř, bolesti, to jsou civilizační nemoci dneška. Jak se jich zbavit?  Cvičením, důkladným relaxováním a blahodárnou masáží. Probudit svou mysl a ucítit, jak tělem znovu proudí blahodárná životní síla, je někdy víc, než nečekané prémie.   No a když náhodou  je dostanete, utraťte je smysluplně, například  v některém z deseti masážních salonů Tawan. A protože Tawan znamená slunce, zcela jistě se vám prozáří i den.

„Důraz na spokojenost, individuální potřeby a pohodlí klienta je pro nás prioritou. V našich salonech se snoubí styl a komfort s tradicí originálních thajských masáží,“ říká majitelka salonů Tawan Jiřina Forejtková. „Obzvlášť velký důraz  klademe na výběr thajských masérek. Jsou velmi vlídné, mají bohaté zkušenosti a s úctou a pokorou předávají své masérské umění klientům“.

Thajská masážní centra Tawan najdete v Praze, Karlových Varech, Brně, v Hluboké nad Vltavou,  Mladé Boleslavi nebo Špindlerově Mlýně. Na konci minulého roku přibyly  další dva – noblesní wellness salon Tawan Italská v nově zrekonstruované budově na Praze 2 , jehož interiér má moderní italský šarm. Čisté linie podtrhuje ušlechtilost použitých materiálů. K výhodám v rušné Praze patří možnost parkování v podzemních garážích budovy.

Druhý nový salon na Moravě sídlí přímo v majestátním hotelu Barceló v centru Brna na Šilingrově náměstí. Prožitek z thajské masáže si mohou vychutnat nejen hoteloví hosté, ale také všichni příchozí, kteří potřebují přestat aspoň na chvilku spěchat a na hodinku či dvě si užít příjemný relax při uvolňující masáži.

Oba nové salony nabízejí masáže od těch klasických thajských přes ojedinělou masáž golfovými míčky až po pregnancy masáž pro nastávající maminky a voňavou relaxační čokoládovou masáž či oblíbené Slim a Detox masáže.

Ty jsou opravdovým útokem na všechna kila, které je třeba rychle shodit ještě do léta. Masáž Detox zbaví  tělo napětí, bolesti a zvýší tělesnou výkonnost. Tělový zábal pomáhá odstranit nežádoucí toxiny. Thajské masérky pro ošetření používají unikátní kombinaci olejů z mořských řas. Budete odcházet s pocitem pročištění a svěžesti.

Masáž Slim zase napomáhá zeštíhlení a zpevnění problematických partií. Nejprve se můžete těšit na jemný peeling a zábal z přírodních bylinných produktů, které pomáhají odbourávat tuky. Speciální hmaty při masáži vyrovnávají také nenáviděnou pomerančovou kůži.

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...