Úvod Móda Umocnit krásu žen
Móda

Umocnit krásu žen

34

Dnes je móda výrazných šperků, ale kdo na ně má? A protože ženy se odjakživa rády zdobily něčím, co podtrhovalo jejich krásu a ženskost, objevila se kromě drahých šperků bižuterie. Ale bižuterie od Šenýr Bijoux není lecjaká. Leč přímo královská. V jeho portfoliu jsou totiž i korunky pro královny krásy.

Firma již několik let zdobí svými korunkami nejkrásnější dívky Česka v nejprestižnější soutěži krásy Česká Miss. Kolekce šperků krášlila vítězku světové soutěže Miss Earth 2012 Terezu Fajksovou při jejím úspěchu v Manile na Filipínách a i nadále tvoří součást jejího šatníku šperky od této značky. Jiné bižuterní šperky zdobily ve světě další krásku, Českou Miss Terezu Chlebovskou na světové soutěž Miss Universe 2012 v Las Vegas. I pro letošní vítězku Česká Miss Gabrielu Kratochvílovou korunku vyrobila rodinná firma ŠENÝR Bijoux z Jablonce nad Nisou. Majitelka firmy Olga Kopalová uvedla : „ Korunka zrcadlí něhu, krásu a jemnost mladých dívek, proto je i její název ZRCADLO NĚHY.“
„Krásná každý den… “ to je motto Šenýr Bijoux. Vždyť krásná chce a může být každá žena v jakémkoliv období svého života a většina z nich ráda zdůrazňuje svou krásu právě šperkem. Pokud byste si však nevěděla rady a váháte, který šperk se hodí právě k vám, který nejlépe vystihne a zvýrazní vaši image, obraťte se přímo na majitelku společnosti paní Olgu Kopalovou, která vám osobně poradí a vysvětlí jak vybírat z dalších kolekcí. Důležité je, abyste se právě vy cítila skvěle, a to umí nejen stylisti, ale také odborníci, mistři svého řemesla, jakou je i paní Olga.
Všechny produkty se vyrábějí ručně, a proto každý šperk je pečlivě kontrolován, velmi se dbá na kvalitu. A právě z těchto důvodů si našel Šenýr Bijoux své zákaznice daleko za hranicemi Evropy. Je třeba také dodat, že tyto šperky jsou trvanlivé a zdravotně nezávadné, neobsahuji nikl .
Náhrdelníky, náušnice a náramky, prsteny i korunky – to vše jsou ručně vyráběné šperky rodinné firmy ŠENÝR Bijoux s.r.o. Zajímavou součástí jsou od nedávna také originální ozdoby pro zvířecí miláčky. Poslední novinkou v sortimentu jsou léčivé amulety, které můžou nosit ženy i muži. Například aztécký „Kokopelli“ přináší hojnost nebo i plodnost, egyptský „Skarabeus“ ochranu a peníze a „andílek“ lásku a pomoc.
ŠENÝR se velmi dobře prosazuje ve světě, zejména v Paříži a Miláně má již svou stálou klientelu. Pravidelně se účastní světových výstav jako je Eclat de Mode – Bijorhca v Paříži, na trh proniká i v dalších státech jako účastník veletrhu Ambiente Frankfurt, Inhorgenta Mnichov.
Loňský rok se díky podpoře honorální konzulky Rashmi Jolly podařilo uvést značku v indické Bombaji, kde firma přijala účast v rámci světové propagace českého designu.
ŠENÝR v neposlední řadě podporuje řadu charitativních projektů. Přispívá svými výrobky hlavně korunkami na soutěže miss, jako je Dívka roku v Jičíně, organizovanou na podporu dětského onkologického centra, regionální Miss Liberec také Miss Karvinsko, které zas podporují soutěží nadnárodní společnost Unicef. A letošní rok přispěla společnost svými nádhernými komponentními našívacími dílky na šaty Lukáše Lindera, draženými na Plese v Opeře pro nadaci Terezy Maxové. Více na www.senyr.eu

Fotogalerie


Tereza Fajksová, Miss Earth 2012, s korunkou ŠENÝR Bijoux, foto: Herminapress.cz
Tmavovláska Tereza Chlebovská zvítězila v soutěži Česká Miss 2012, s korunkou ŠENYR Bijoux, Foto: cow-back
Českou Miss 2013 se stala 23letá Gabriela Kratochvílová z Vysočiny díky hlasování diváků TV Prima.
Foto:

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...