Úvod Móda Kouzelné kalhoty Pamela
Móda

Kouzelné kalhoty Pamela

33

Hose_ PamelaDo nového roku vstupujeme vždy s nějakým předsevzetím a obvykle u žen je na prvním místě přání být štíhlejší. Svátky vždy nadělají s váhou trochu problémy, ta bez váhání vyskočí až o nějaké to kilo navíc. Zhubnout ze dne na den není jen tak jednoduché a hladovka nestačí. Jenže žena čí dívka chce být hezká a štíhlá hned a své gramy navíc aspoň nenápadně schovat. Máme jednoduchý recept – kouzelné kalhoty Pamela. Zeštíhlí vás okamžitě o 2 velikosti. Máte-li velikost 38, rozhodně se vejdete do č. 34. A pokud už kupujete velikost 40, Pamela vás dostane do č. 36.
Že nevěříte? Ano, je to možné, Pamely nosí i tenistka Petra Kvitová nebo volejbalistky Fed Cup týmu Prostějov, ačkoli jsou to sportovkyně s perfektní postavou. Kalhoty Pamela totiž úžasně postavu zeštíhlují, zužují stehna, dělají ploché bříško a tvarují pěkný zadeček. Celkově postavu opticky zeštíhlují
Čím to je, že Pamela umí takové zázraky?
Celé tajemství vězí v materiálu a střihu. Jeansový materiál s podílem elastanu se vyznačuje vynikajícím zpětným efektem, něco jako postel s paměťovou pěnou. Roztáhnou se, když je navlékáte na sebe a pak se krásně stáhnou. Ani po delší době či praní se kalhoty nevytahují a není je třeba zužovat, jako některé, šité z nekvalitního stresového materiálu. U Pamely máte záruku, že postava bude vždycky tip top. Co si přát víc? Pokud se nezbavíte přebytečných gramů či kil ani do svátku svatého Valentýna a partner si zakládá na vaší štíhlé postavě, překvapte ho v kalhotách Pamela. Dostanete je v obchodech Steilmann, které najdete na www.steilmann.cz.
V prodejnách Steilmann jsou nyní k dostání v klasickém modrém džínovém provedení nebo černém. V nadcházející sezoně jaro/ léto 2014 budou ještě v červené, béžové, meruňkové, žluté a mintově zelené barvě.

Složení materiálu jeansových kalhot Pamela:
• 66% Bavlna
• 31% Polyester
• 3% Elasthan

TymTenistky2
Tenistka Petra Kvitová si kalhoty Pamela velmi oblíbila.
VolejbalistkyFedCuptymuProstejov
Volejbalistky Fed Cup týmu Prostějov právě v kalhotách Pamela

O značce:
Společnost Steilmann Praha je výhradním distributorem módních značek německo-italské skupiny Miro-Radici. Její produkty pánské i dámské módy naleznou zákazníci ve všech větších městech jak v Česku, tak i na Slovensku.

V rámci České republiky provozuje společnost Steilmann Praha síť vlastních značkových prodejen (seznam viz. obchody Steilmann), ale zboží je dostupné i mnoha dalších místech díky smlouvám s obchodními partnery. Díky tomuto systému jsou značkové produkty firmy Steilmann zastoupeny v nákupních zónách, obchodních domech či specializovaných obchodech v centrech jednotlivých měst.

Společnost Steilmann Praha vstoupila na tuzemský trh v roce 1993. V čele úspěšné společnosti stojí od jejího počátku Anna Motlíková, která po příkladu zakladatele firmy Klause Steilmanna dokázala v krátké době vybudovat silnou, stabilní a zákaznicky orientovanou firmu. Anna Motlíková se už dvakrát ocitla mezi deseti oceněnými manažery roku. Prague Business Journal zařadil společnost Steilmann Praha mezi pět nejvýznamnějších firem v ČR, které jsou řízeny ženami. Od roku 2003 se nachází sídlo společnosti včetně logistiky a velkoobchodního prodejního skladu nedaleko Prahy v komerční zóně Průhonice-Čestlice.

Po celou dobu svého působení na trhu rozvíjí společnost Steilmann vedle distribuce vlastních značkových kolekcí také tvorbu oděvních privátních značek pro významné obchodní skupiny. Dlouhodobá spolupráce funguje například s obchodními řetězci Globus či Tesco. Neustále se zvyšující poptávka po značkových kolekcích firmy vede k rozšiřování vlastní sítě prodejen. O úspěchu svědčí i obrat firmy, který se pohybuje kolem 180 miliónů korun, a předpokládá se, že v příštích letech dále poroste.

Čeští a slovenští spotřebitelé se mohou setkávat s širokým množstvím značek z portfolia koncernu Miro Radici AG – Steilmann, Stones, Apanage, Kapalua, Marcona a Mazzini.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...