Úvod Různé Kaviár prospívá pleti
Různé

Kaviár prospívá pleti

31

Kdo by neměl rád kaviár? Zejména, když je k němu servírováno šampaňské!
Jestliže takový luxus dopřejeme svému žaludku, proč ne své pleti? Nemyslím, tím abyste si natírali obličej kaviárem, ale luxusním kosmetickým krémem s kaviárem La prairie nebo se nechali hýčkat kosmetičkou kaviárovým ošetřením.

Náš tip je luxusní prostředí kosmetického salonu La Belle v srdci Prahy, kde si tuto profesionální péči můžete dopřát. Takže ty z vás, které chtějí jen to nejlepší, si mohou dopřát nadčasový luxus v péči o pleť švýcarskou kosmetikou La Prairie z řady Caviar Collection, která obsahuje koncentraci výtažků z nejkvalitnějšího kaviáru a jedinečných mořských proteinů. Doslova promění vaši pleť. Vypne a rozjasní unavenou pokožku. Výsledky jsou okamžitě viditelné na první pohled. Tuto řadu používá několik celebrit a také slavná česká návrhářka Blanka Matragi, která nám v rozhovoru pro náš tištěný časopis DÁMA prozradila, že nic lepšího nepoznala.

Regenerační kosmetické přípravky La Prairie napomáhají prodloužit mladistvý vzhled, účinně zpomalují předčasné stárnutí pleti, zmírňují vliv škodlivých látek z prostředí a stresu moderního života.
V salonu La Belle vyzkoušejte třeba regenerační kosmetické ošetření s antistresovým uvolňujícím účinkem CELLUAR ANTI-AGING STRESS TREATMENT, během něhož kosmetička masíruje antistresové body v obličeji, na krku a dekoltu. Jejich stimulací dochází k celkové regeneraci a uvolnění napětí pokožky. Při tomto ošetření se používá kosmetika La Prairie z řady anti-aging stress, která obsahuje uklidňující vonné esence.
Více na www.labelle.cz nebo na Facebooku La Belle.
Adresa salonu: Elišky Krásnohorské 135/7, Praha 1, 110 00
Fotogalerie

La Belle 4

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...