Úvod Móda Ženy chtějí vše a hned
MódaTipy DÁMY

Ženy chtějí vše a hned

31

t072_tissotCo odpovídá všem ženským vrtochům i vkusu každé zákaznice? Jen málo věcí, ale zcela určitě hodinky Tissot Lady Collection se svojí silnou ženskostí, kterou zdůrazňují ručky tvaru okvětních lístků. Stejně jako tvary vroubkované lunety, která stylisticky navazuje na sluneční vzor gilošovaného číselníku. Poprvé v této řadě na něm také čteme Powermatic 80, to jasně říká, že jde o strojek s automatickým nátahem s mimořádně dlouhou rezervou chodu 80 hodin. Cena modelu na obrázku je 20 680 Kč.
www.minutacz.cz

Hodinky pro skutečné dámy

Další model hodinek Tissot T02 dostal svůj název díky populární kolekci z roku 1999:  Tissot T-Collection. Byla to první kolekce hodinek, vytvořená ženou a pro ženy. Vyznačovala se uměleckým ztvárněním písmene T v designu. Odkaz této originální kolekce lze vycítit i ve vzhledu současných modelů. Do pouzdra  hodinek je organicky včleněn kovový tah ve vzhledu náramku, sestaveného z písmen T. Současné hodinky jsou skutečným šperkařským uměním, a tedy jsou ideálním doplňkem  k různým událostem v životě současné ženy. Optimální složení jednoduchosti a čistoty designu znova a znova inspiruje společnost Tissot k vývoji dalších nových modelů této kolekce.

Bohatství v detailech

Množství  neobvyklých detailů v designu modelu Tissot T02 dělají z něj výjimečné a sympatické hodinky. Všechny modely této kolekce zkrášluje v centru číselníku perleť ve tvaru čtverce, dodává mu hedvábný vzhled a hloubku. Kolem perleti je plocha rozdělená  ukazatele hodin, z nichž některé tvoří leštěné ocelové indexy nebo u jiných modelů je nahrazují brilianty. Na pozici šest je datumovka. Tyto prvky se opakují také na leštěném ocelovém tahu.
Tissot_T02_T090_310_66_116_00_GL (1)

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...