Úvod Různé Na prázdniny s tabletem ve velkém stylu
Různé

Na prázdniny s tabletem ve velkém stylu

36

Lenovo TAB A8Léto, zábava, cestování, oddych. Nezáleží na tom, jestli chcete obletět celý svět nebo strávit pár dní v Krkonoších. Zpříjemnit volné chvíle si můžete kdekoliv. Chcete vypadat stylově v každé situaci nebo jste milovníci filmů či vášniví čtenáři? Vsaďte na nové stylové tablety Lenovo a vyberte si některý z řady A.

Kniha vždy po ruce díky Lenovo TAB A7

Máte knihu, bez které neuděláte ani krok, a doma na poličce vás čeká hromada dalších, které jste ještě neotevřeli? Díky tabletu Lenovo TAB A7 je můžete mít s sebou všechny najednou a číst si v nich podle nálady. Navíc nepotřebujete osobního nosiče a ani po vás nikdo nebude chtít příplatek za další zavazadlo. Nový tablet Lenovo TAB A7 se vám jednoduše vejde do vaší oblíbené kabelky. Oceníte určitě i jeho další funkce, jako je jednoduché kontrolování emailů, surfování na internetu, videohovory či sdílení fotek.

Lenovo TAB A8 zářící barvami

Klasická černá, elegantní bílá, energická žlutá anebo romantická červená. Na první pohled vás zaujme svými barvami, získá si vás však i svým stylem a na závěr přesvědčí vysokým výkonem. Tak proč odolávat? Nový 8palcový tablet Lenovo TAB A8 je vám plně k dispozici. Záleží jen na vás, jestli budete chtít poslouchat hudbu nebo hrát hry, bude to váš nejzábavnější společník.

Přenosné minikino Lenovo TAB A10

Sledování filmů doma u televize je dávnou minulostí. Pořiďte si své vlastní přenosné minikino a okouzlete své přátele nebo partnera na cestách. Našlapaný 10palcový tablet Lenovo TAB A10 vás překvapí svým obrazem i zvukem. Můžete na něm sledovat oblíbené filmy ve vysoké kvalitě kdykoliv a kdekoliv. Uvidíte, že se vaši přátelé příště poperou o to, kdo bude sedět vedle vás.
Lenovo nabízí ke všem tabletům odpovídající pouzdra, která nejen ochrání váš přístroj na cestách, ale také je můžete využít pro jeho polohování. Dostupná jsou v různých barvách, takže si každý může obléknout svůj tablet podle vlastního stylu.

Lenovo TAB A10

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...