Úvod Krása a zdraví Elektronická samoopalovací ruční pistole
Krása a zdravíLifestyleTipy DÁMY

Elektronická samoopalovací ruční pistole

33

ELECTRONIC_SUNLESS_HAND-GUN_mediumElektronická samoopalovací pistole Pro-B® – unikátní systém, který umožňuje vždy dosáhnout dokonalého výsledku opálení. Nejedná se o bežný air-brush, ale o zařízení, které je profesionálně řízené počítačem a je naprosto odlišné od ostatních ručních sprejovacích zařízení na trhu.
Součástí sprejovací pistole Pro-B® jsou LED světélka a laser. Není potřeba používat obarvenou tekutinou, protože laserové světlo Vám přesně ukazuje, kam máte sprejovat. Zvuková pípnutí Vám pomáhají udat tempo, jak rychle máte sprejovací pistolí pohybovat, aby pokrytí těla bylo správné. Sprejovací zařízení Pro-B® je sestrojeno tak, aby minimalizovalo chyby lidského faktoru a aby nedocházelo k zašpinění prostoru při sprejování.
Systém je profesionální, vysoce výkonný, tichý, bez zápachu a lehce přenosný díky kovovému kufříku na kolečkách.

Pro-B® je první ruční sprejovací zařízení, které mění intenzitu odstínu opálení elektronicky.
Dvou úrovní opálení může být dosaženo pouze z jedné opalovací tekutiny. Volba intenzity odstínu opálení je pomocí elektronické čipové karty.

Pro-B® je profesionální ruční sprejovací zařízení s patentovanou technologií převzatou z naší automatické samoopalovácí kabiny. Naše ruční sprejovací zařízení je speciálně vyrobeno pro samoopalovací nástřik a neobsahuje hlučný kompresor.

Pro-B® Vás navede, kam namířit pistoli, jak s ní pohybovat a jak rychle. Takže běžné problémy, jako je nenasprejování části těla nebo naopak dvojité pokrytí je vyloučeno.

Při sprejování nedochází ke znečištění místnosti a není potřeba stan/kabinka, stačí pouze na zem položit ručník, na který se zákazník postaví.

Vysokotlaká sprejovací pistole vytváří jemné mžení kolem těla a pokryje jej pouhými 14ti tahy za 40 až 60 sekund (závisí na volbě odstínu opálení).

pistol

Zvuková pípnutí a laserové světlo vám ukazuje, kam a jak rychle pohybovat sprejovací pistolí. Ultra svítivé LED světla na stříkací pistoli osvětlují rozprašovanou tekutinu a místo kam má tekutina dopadnout, takže není nutno používat obarvenou tekutinu.

Systém automaticky monitoruje teplotu opalovací tekutiny každých 15 minut, i když je přístroj vypnutý, aby se předešlo znehodnocení opalovací tekutiny.

Systém analyzuje stav opalovací tekutiny od momentu načtení a automaticky provede změny podle stáří tekutiny.

ProB®nemá žádná složitá tlačítka. Všechny funkce, včetně výběru odstínu opálení a různých provozních reportů jsou ovládány prostřednictvím elektronických čipových karet.

Testovací program načtený z elektronické čipové karty umožňuje obsluze vyzkoušet si sprejovací techniku bez použití tekutiny.

Zařízení je umístěno v kovovém kufříku na kolečkách s nastavitelnou rukojetí, takže  je snadno přenosné. Rozměry 37 cm x 28 cm x 48 cm, hmotnost 12 kg.

ProB® lze připojit k PC a přečíst si všechny soubory, které zaznamenávají datum a čas sprejování, odstín, počet tahů a množství použité tekutiny při každém nástřiku, plus zaznamenané teploty tekutiny.

Videomanuál najdete zde: http://www.youtube.com/watch?v=a6SVqvK7xa0 

V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prodej či pronájem elektronické samoopalovací ruční pistole mě neváhejte kontaktovat.

Andrea, tel.: 602 136 469, email: an.rea22@gmail.com

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...