Úvod Móda Vybírejte z letní kolekce šátků A Piece of Chic
Móda

Vybírejte z letní kolekce šátků A Piece of Chic

30

POC_0603Luxusní hedvábné šátky značky A Piece of Chic se vyrábějí ve francouzském Lyonu a navazují na tradici výroby hedvábných šátků, která je v tomto městě již od renesance. Letní kolekce nabízí široké spektrum barev a vzorů, od usedlejších, klasických až po výrazné, vyloženě moderní. Šátky jsou v rozměrech 50 x 50 cm, 70 x 70 cm a 90 x 90 cm a působí opravdu luxusním dojmem.
A Piece of Chic je mladá značka, která navrhuje a vyrábí luxusní hedvábné šátky té nejvyšší kvality. Oblast okolo Lyonu je výrobou hedvábných šátků proslulá a první manufaktury, zpracovávající hedvábí se v této oblasti vyskytly již v 15. století. Světové proslulosti dosáhl Lyon koncem 19. a zejména ve 20. století. Právě na slavnou tradici výroby hedvábných šátků navazuje značka A Piece of Chic, která své šátky vyrábí výhradně v Lyonu. Inspirací pro značku jsou vzory, používané na šátcích v první polovině 20. století, doplněné o motivy ze současného prostředí městských subkultur, adrenalinových sportů či soudobého designu či architektury.

Prodejcem je společnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz .

Letni satky APoC 2

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...