Úvod Krása a zdraví Maximální ochrana před škodlivými paprsky s jediným přípravkem
Krása a zdraví

Maximální ochrana před škodlivými paprsky s jediným přípravkem

32

TZ BARIESUN_OIL_SPF50_suchý olej na opal.Francouzská dermokosmetika URIAGE přichází s jedinečným víceúčelovým přípravkem na péči při opalování nejen o vaši pokožku, ale i vlasy. Představuje unikátní SUCHÉ OLEJE řady BARIÉSUN s ochrannými faktory SPF 50+ a SPF 30+.
BARIÉSUN SUCHÉ OLEJE, SPF50+ a SPF30 se hodí pro všechny typy pokožky včetně té nejcitlivější. Mají příjemný zvláčňující účinek a jsou suché na dotyk. Díky této jedinečné textuře mohou být použity nejen na tělo a obličej, ale i na ochranu vlasů. Velice dobře se aplikují a mají vynikající odolnost vůči vodě. BARIÉSUN SUCHÉ OLEJE, SPF50+ a SPF30 zaručují vysokou fotostabilitu (UVA a UVB) a samozřejmě obsahují Termální vodu Uriage posilující buněčnou ochranu proti dehydrataci pleti.
BARIÉSUN SUCHÉ OLEJE, SPF50+ a SPF30 patří do sluneční „oranžové“ řady BARIÉSUN – první a jedinečné svého druhu poskytující komplexní péči a maximální ochranu s minimálním počtem pokožku zatěžujících filtrů. Revoluční technologie garantuje nulovou přítomnost oktokrylenu (0%), parabenů (0%) a alkoholu (0%). Naopak obsahují pro lidskou pokožku blahodárný vitamín C a E. Více informací v příloze, doporučené MOC níže.
O rty při slunění lze pečovat jemně parfemovaným BALZÁMEM NA RTY SPF30 . Balzám poskytne ochranu proti vysychání rtů a zároveň regeneruje díky olejům z pšeničného zrna a z brutnáku lékařského a bambuckému máslu. Balzám je velmi dobře snášen i těmi nejcitlivějšími rty a zároveň dokáže odolávat vodě. Jako všechny přípravky dermokosmetiky URIAGE je bez parabenů. Má praktické balení u něhož se nemusíte obávat rozlámání při běžném zacházení a ani se nerozpustí.
TYČINKA SPF 50+ je neideálnějším přípravkem pro velmi jemné a fotosenzitivní oblasti (nos, tváře, uši), jizvy, tmavé skvrny. Je tou nejvhodnější foto-ochranou pro světlé fototypy (I a II), ale i do extrémních slunečních podmínek (hory, otevřené moře, tropické země, vodní sporty). Poskytuje 100% minerální anti-UVA – UVB ochranu díky přítomnosti oxidu titaničitého a oxid zinečnatého. Bambucké máslo a Termální voda Uriage dodá hydrataci a vitamín C a vitamín E zase anti-oxidanty. Tyčinku SPF 50+ BARIÉSUN je nejlepší nanést rovnoměrně na pokožku nebo na konkrétní místa ještě před pobytem na slunci. Ochranný “bandage” efekt zajistíte pečlivým rozetřením, díky jemuž lépe pronikne do buněk pokožky. Stejně jako balzám na rty je Tyčinka SPF 50+ velmi praktická, neláme se a ani neroztéká a je odolná vůči vodě a potu.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...