Úvod Osobnosti Celebrity Prague Harley Days 2014: motorkáři volí miss!
CelebritySpolečnostTipy DÁMY

Prague Harley Days 2014: motorkáři volí miss!

32

guncikovaHolky a mašiny odjakživa patří k sobě a na Prague Harley Days 2014 tomu nebude jinak. Kromě silných strojů budou návštěvníci velkolepé akce obdivovat také sexy ženy, z nichž ty nejhezčí uvidí v soutěži. Slavnostní volbu MISS Prague Harley Days povede Pepa Vojtek z Kabátů!

Harleyova jedenáctka

Prostřednictvím oficiálního webu www.harley-days.cz se zájemkyně o účast můžou registrovat do 2. 8. 2014. Odborná porota pak ze všech přihlášek vybere jedenáctku těch nejhezčích, které se budou ucházet o přízeň odborné poroty, tvořené těmito osobnostmi: Josef Vojtek (frontman jedné z nejúspěšnějších českých kapel Kabát), Lukáš Konečný (přední český boxer), Pavel Kubíček (předseda představenstva společnosti Klasik Moto a.s.) a Pavel Slabý (předseda představenstva JCDecaux BigBoard a.s.). Kromě hlavní soutěže
MISS Prague Harley Days 2014 se bude vyhlašovat paralelní cena
MISS Internet Prague Harley Days 2014, kde vítězku vyberou návštěvníci stránek a facebooku Prague Harley Days.

Finále o hodnotné ceny

Sobotní galavečer představí jedenáctku finalistek, přičemž každou z nich na pódium přiveze jeden ze speciálních hostů na motocyklu Harley-Davidson. Ve třech moderovaných vstupech se účastnice MISS Prague Harley Days 2014 představí, zatančí „obdivný tanec kolem motocyklu Harley-Davidson“ na vybranou rockovou hudbu a nakonec v mužském doprovodu předvedou módní přehlídku značkového oblečení Harley-Davidson Fashion.
Z jedenácti účastnic finálového večera vzejde volbou poroty druhá vicemiss, první vicemiss a MISS Prague Harley Days 2014. Trojice nejúspěšnějších získá: korunku, roční předplatné tří titulů Bauer Media v.o.s. dle vlastního výběru, vouchery na oblečení Harley-Davidson Fashion v hodnotě 1000, 3000 a 5000 Kč, vouchery na zapůjčení motocyklu, speciální kurz jízdy na motocyklu a focení + článek v titulu Esquire a na portálu jenpromuze.cz. MISS Internet Prague Harley Days 2014 získá kromě korunky také roční elektronické předplatné všech titulů Bauer Media v.o.s.

dianaNejen pro motorkáře

MISS Prague Harley Days 2014 tvoří jednu část bohatého doprovodného programu akce Prague Harley Days 2014, která nebude jen o motocyklech Harley-Davidson. „Program je tentokrát koncipován pro celou rodinu,“ dodává Jaroslav Vavřina z pražského dealerství H-D, takže na pražském holešovickém výstavišti si poslední prázdninový víkend přijde na své kromě hlavy rodiny i jeho polovička a ratolesti.
KDY: 29. – 30. srpna 2014
KDE: výstaviště Praha-Holešovice, venkovní plochy a Průmyslový palác
CO: motosraz, motovyjížďky, jízdy obratnosti, výstava motocyklů, mytí a servis motocyklů, tombola, bodypainting, live music, DJs, koncerty kapel, kaskadérská show FMX, pole dance, Miss Prague Harley Days, galavečer thajského boxu…
ZA KOLIK: venkovní program zdarma; večerní program za 150 Kč po oba dny
WEB: www.harley-days.cz

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...