Úvod Lifestyle Bydlení Duch Toskánska či Provence v kuchyňské elektronice
Bydlení

Duch Toskánska či Provence v kuchyňské elektronice

30

Classico_image 2Letní cestování přináší nejen relaxaci a spoustu vzpomínek, ale mnohdy také inspiraci. Sluncem zalité Toskánsko, historií, barvami, energií a životem nabitá Provence… Zalíbil se vám klasický styl s romantickým nádechem, typický třeba právě pro tyto regiony? Díky kolekci kuchyňských spotřebičů gorenje Classico jej můžete mít ve své kuchyni!
Trouby řady gorenje Classico se pyšní nejen bohatým, dynamickým designem s nádechem klasiky, ale také nejmodernější technologií pečení HomeMADE a vysokou energetickou účinností. Dvířka trouby jsou opatřena zdvojeným reflexním sklem, proto je vnější strana dvířek vždy chladná, což ocení nejen rodiny s malými dětmi. Na vnitřní straně dvířek trouby nejsou žádné drážky nebo hrany, takže se snadno čistí a vy tak můžete zapomenout na pracné drhnutí po každém pečení. Dobrou zprávou pro rodinný rozpočet je úsporný provoz trouby potvrzený jejím zařazením do energetické třídy A-20 %. Do detailu propracovaný design vnitřku trouby s chytře umístěným topným tělesem PerfectGrill imituje tradiční pece na dřevo, vynikající výsledek je tak zaručen, ať už dostanete chuť na šťavnatou pečínku, chléb s křupavou kůrkou nebo třeba dozlatova upečené buchty. Stačí přidat špetku kuchařské vášně a vašemu jídlu nikdo neodolá!
Stejně kvalitní a technologicky dokonalé jsou i plynové varné desky gorenje Classico. Na první pohled zaujme elegantní, propracovaný design s krásně tvarovanými retro knoflíky pro pohodlné ovládání. Spolehnout se můžete na mimořádně odolné litinové mřížky, které zvládnou i velkou zátěž.
Oceníte i speciální rozložení hořáků ve tvaru diamantu, které přináší lepší přehled, takže vám neunikne nic podstatného z dění v hrncích a pod pokličkami. Dva velké silnější hořáky umístěné na levé, resp. pravé straně poskytují dostatek místa pro velké hrnce či pánve. Díky profesionálnímu plynovému hořáku s plamenem ve třech prstencích, který zahřívá pánev vyšším výkonem a zajišťuje tak lepší energetickou účinnost, připravíte jídlo za pár minut a ušetřený čas můžete strávit podle svých představ.

Classico_image 1

Populární články

Související články

BydleníLifestyleLuxus

Designové doplňky Moser nově v exkluzivním zastoupení multibrandového butiku The Store

Multibrandový butik The Store rozšiřuje své portfolio luxusních světových značek a přináší...

BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích...

BydleníLifestyleVýstavy

Jak se dělá vintage interiér?

Co by byl domov bez zařízení a vybavení, ve kterém se člověk cítí...

BydleníLifestyle

Cartier zdobí i interiéry

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době,...