Úvod Lifestyle Stylově, letně, ve slamáku!
LifestyleMóda

Stylově, letně, ve slamáku!

31

Stetson AmsterdamSekora consulting uvádí na český trh stylový letní slaměný klobouk Stetson Amsterdam. Stylový letní slamák je reinkarnací francouzských kulatých slamáků ze 20. a 30. let 20. století. V té době patřily slamáky tohoto typu k mimořádně oblíbeným letním doplňkům a jejich použití nebylo vázáno jen na volnočasové aktivity, ale staly se jakýmsi letním ekvivalentem vysoce formálních klobouků.
Stetson Amsterdam je elegantní letní slamák kulatého tvaru se středně vysokou korunou a mírně širší krempou. Je upletený ze 100 % přírodní slámy v její přirozené, zlatavé barvě. Klobouk je ozdobený širší dvoubarevnou stuhou v kombinaci modré a bílé barvy. Na levé straně klobouku je na ozdobné stuze vytvořená mašle, na které je umístěná drobná obdélníková mosazná destička s logem výrobce. Konstrukce klobouku je pevná a slamák výborně drží svůj tvar.
V dnešní době najde slamák Stetson Amsterdam své uplatnění především při volnočasových aktivitách, v horkém počasí. Perfektně ladí s bílým nebo světle modrým polo tričkem, lehkými plátěnými kalhotami, šortkami nebo lehkou sukní. Klobouk je vhodný jak pro muže, tak i pro ženy nebo dívky.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...