Úvod Móda Make-up inspirovaný inkoustem
Móda

Make-up inspirovaný inkoustem

32

encre-de-peau-inter-b40Společnost Yves Saint Laureát přináší řešení touhy žen po celém světě po přípravku zlepšujícím kvalitu pleti, který by vydržel čtyřiadvacet hodin, a který nemusel se uchylovat ke kompromisům v oblasti pohodlí a lehkosti.
LE TEINT ENCRE DE PEAU přináší mimořádné pohodlí, lehkost, strukturu podobající se inkoustu a dlouhou výdrž. Yves Saint Laurent obohatil svět make-upu pomocí průkopnického a vysoce účinného make-upu, který kombinuje tři aspekty zvyšující kvalitu pleti, tedy spojení s pokožkou, barvu i aktivní látky a je inspirován těmi nejvzácnějšími inkousty. První tekutý make-up z dílny Yves Saint Laurent je inspirován inkoustem, který působí v dokonalé symbióze s pletí. LE TEINT ENCRE DE PEAU obsahuje komplex těkavých a esenciálních olejů, které po kontaktu s pletí urychlují transformaci tekutiny na pevnou strukturu. Dochází k tomu během pouhých několika sekund. Tyto oleje také zlepšují senzorické vnímání aplikace, jelikož se rychle vypařují a zanechávají na pokožce pouze pigmenty a aktivní látky, které dokonale přilnou k pleti.

Čisté pigmenty

Složení LE TEINT ENCRE DE PEAU obsahuje značné množství rozemletých čistých pigmentů. Díky svému mikroskopickému povrchu dokonale přilnou k povrchu pleti, čímž zvýší přilnavost barvy a zajistí, že jas pigmentů vydrží celé dlouhé hodiny. Kombinace aktivních látek dokáže identifikovat konkrétní potřeby pleti a zaměřit se na ně. Tyto aktivní látky působí současně, takže zmatňují a hydratují zároveň. Zajišťují také extrémně dlouhou výdrž, a to i v horku, vlhku, v noci a ve dne. Pleť zůstává nekompromisně svěží a bez jevných
nedokonalostí od rána do večera.

model-visual-dpHybridní aktivní technologie pro výdrž

Tato unikátní technologie, která vznikla exkluzivně pro potřeby společnosti Yves Saint Laurent, se opírá o dvě aktivní látky, díky nimž make-up lépe přilne k pokožce:
– Lipofilická aktivní přísada, jejíž povrch se podobá včelím plástvím. Tato technologie byla poprvé použita pro sběr prachu ve vesmíru. Při použití na pleti dokáže pojmout až čtyřnásobek své hmotnosti mazu a i nadále zůstává aktivní. Tím výrazně přispívá k přirozeně matnému vzhledu pokožky.
– Hydrofilické činidlo. Tato aktivní přísada se podobá jílu a je tvořena směsí pečlivě vybraných minerálů, které regulují vlhkost.
Výtažek z domby, které se říká i kalaba, se chlubí mimořádnými hydratačními účinky. Obsahuje mastné kyseliny, které se podobají mastným kyselinám vyskytujícím se přirozeně v epidermu. Tento výtažek rozjasňuje pleť a napomáhá tomu, aby se podklad dokonale spojil s pletí.
Revoluční a lehoučká textura tohoto nového make-upu, která připomíná jemný saténový závoj, umožňuje vrstvitelné krytí bez efektu krusty nebo masky, jakými se vyznačují jiné výrobky se stejně dlouhou výdrží. LE TEINT ENCRE DE PEAU přináší SPF 18 i dlouhotrvající pohodlí bez nutnosti donekonečna make-up obnovovat.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...