Úvod Móda Petru Hřebíčkovou oblékla Šárka Šišková
MódaSpolečnostTéma dne

Petru Hřebíčkovou oblékla Šárka Šišková

33

03Herečka Petra Hřebíčková, držitelka ceny Thálie 2009, se představila v modelu od Šárky Šiškové, při příležitosti uvedení TV seriálu Svatby v Benátkách.
„Petra mě oslovila už v roce 2009, a to s přáním vybrat si některý z mých modelů. Společné rozhodnutí padlo na luxusní model, který na mojí prestižní přehlídce v Museu Art and design v New Yorku prezentovala Miss World Taťána Kuchařová. Od té doby jsme v bízkém kontaktu, Petra Hřebíčková moderovala moji velkou přehlídku v roce 2010 v NG, kde jako hlavní host přijala pozvání ředitelka Musea at Fashion Institut of Technology v New Yorku, Dr. Valerie Steele.“
Petra Hřebíčková předvedla také několik modelů a uváděla módní přehlídku Šárky Šiškové v hotelu Kempinski v Praze, a to na podzim 2013. Tváří poslední módní kolekce „Perseidy“ se tak Petra Hřebíčková stala zcela přirozeně.

06Příprava módní přehlídky
 

Šárka Šišková, připravuje v Praze v termínu 30. 10. 2014 velkou módní přehlídku, které se jako čestný host osobně zúčastní i ředitelka muzea FIT v New Yorku, Dr. Valerie Steele, jež si modely české designerky velmi oblíbila. Dr. Valerie Steele je autorkou exkluzivní publikace „Fashion Designers A-Z“, která představuje nejvýznamnější světové módní návrháře 20. a 21.století, mezi něž právem zařadila také akad.malířku Šárku Šiškovou.

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

KnihyTéma dne

Potlesk pro Antonína Kalinu

V roce 2013 vydalo pražské nakladatelství Rybka Publishers unikátní knihu televizního reportéra, badatele,...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

KnihyTéma dne

Produkce takříkajíc samizdatová…

… to je hlavní náplní úspěšného slovenského nakladatelství TORDEN, jehož motto zní:...