Úvod Krása a zdraví Trpíte červenáním pleti?
Krása a zdravíTipy DÁMY

Trpíte červenáním pleti?

31

lrp-rosaliac-cc-vizul-s-texturouVěděli jste, že 6 z 10 českých žen s citlivou pletí trápí začervenání pleti? Může se vyskytnout v každém věku i ročním období. K tomu navíc přispívají každodenní faktory, které jej negativně ovlivňují: náhlé a výrazné změny teploty, pobyt na slunci, fyzická námaha, kořeněná jídla, alkohol, stres. Lidé trpící začervenáním proto hledají přípravek, který nejen řeší tyto symptomy, ale zároveň je i koriguje.
Značka La Roche-Posay, specialista na citlivou pleť, uvádí do lékáren vůbec první CC krém pro krytí a korekci začervenání citlivé pleti. Rozšiřuje tak řadu přípravků ROSALIAC speciálně vyvinutou pro potřeby citlivé pleti se sklonem k začervenání. Krém s ochranným faktorem SPF 30 v jediném kroku kryje začervenání a koriguje barevné nedokonalosti.
Díky unikátní směsi pigmentů dochází k efektivnímu krytí začervenání s dlouhotrvajícím efektem. Přírodní extrakt z patentované aktivní látky Ambophenolu viditelně neutralizuje začervenání a dochází tak k jeho korekci. Osvěžující nemastná textura se příjemně nanáší, rychle vstřebává a nezanechává stopy. Díky balení s pumpičkou se velmi snadno aplikuje a vypotřebuje do poslední kapky. Aplikace je bezpečná a rychlá. Univerzální odstín se přirozeně přizpůsobí a splyne se světlou až středně tmavou pletí. Pleť zůstává hydratovaná a zklidněná, vypadá sjednoceně a začervenání je viditelně a dlouhodobě korigované.
Přípravek nahrazuje denní péči a make-up. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé se sklonem ke všem typům začervenání, občasnému nebo trvalému, rozsáhlému nebo lokalizovanému.

lrp-rosaliac-cc-50-ml

 

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...