Úvod Móda Občas sportovní, vždy sexy
Móda

Občas sportovní, vždy sexy

35

1053Okázalý životní styl návrháře Michaela Korse ožívá v kolekci tří jednotlivých vůní a sortimentu dekorativní kosmetiky, kdy každá reprezentuje měnící se postoj a vyjádření žen podle Michaela.
„Smysl pro krásu podle Michaela Korse je zvýšená realita,“ říká Michael Kors. „Je to způsob, jak ženy mohou vyjádřit svůj momentální postoj, náladu.“ Srdcem této kolekce jsou tři unikátní vůně – každá pečlivě sestavená tak, aby reprezentovala jednu ze tří žen podle Michaela Korse: sportovní (SPORTY), sexy (SEXY) a okouzlující (GLAM).

SPORTY CITRUS – je svěží vůně, která se otevírá s pomerančem a mandarinkou, zatímco teplá dřevitá vůně a bílé květiny přetrvávají v pozadí. Krémové, dřevité tóny jsou čichovým ekvivalentem svůdné nahoty, což je typická barva Korsových návrhů. Toto složení komunikuje neodolatelný dojem sebevědomé, uvolněné ženy, která bere sama sebe s uhlazenou lehkostí.

SEXY AMBER – klade důraz na bohatý jantar zabalený do santalového dřeva a pižma proti jasnému pozadí oslnivého pomeranče, mandarinky a bílých květů. Inspirací se staly odvážné barvy, které často zdůrazňují módní kolekce Michael Kors. Tento výbuch barev v ikonických fotografiích značky Michael Kors vyjadřují nepopiratelnou radost a okamžitý sex-appeal.

GLAM JASMÍN – v centru pozornosti jsou Korsovy milované květinové tóny a jasmín, zatímco tóny lesa a šumivých citrusu jsou méně výrazné. Kolekce GLAM ztělesňuje ženu, která zvýrazňuje svůj večerní vzhled bohatými a výraznými odstíny jako je švestka a všechny druhy lesních plodů. Vůně, stejně jako módní trend, je neskrývaně ženská a navržena pro ženu, která na sebe ráda nechává strhnout pozornost.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...