Úvod Krása a zdraví Vůně „cestovatelka“ a další letní tipy
Krása a zdraví

Vůně „cestovatelka“ a další letní tipy

30

30411 Toaletni-voda-Voyager-Woman-7389-rgb-72dpiPopusťte uzdu vaší fantazii, odhalte v sobě nebojácného ducha a vydejte se do světa plného nevšedních zážitků. Nová toaletní voda Voyager Woman patří do rodiny květinově ovocných vůní a pro Oriflame ji vytvořil francouzský parfumér Fabrice Pellegrin. Hledáte vzrušení ve svém běžném životě?
Toaletní voda Voyager pro nezávislou ženu obsahuje výjimečné ingredience. Originální kombinace exotických květů a šťavnatého ovoce feijoa se mísí se svěžím zeleným citrónem. Květinový akord v srdci vůně zajišťuje směs jasmínu, pomerančových květů a růží. Právě tato sestava přináší toaletní vodě ženskost a neprobádanou rafinovanost. Jemnost v koncových tónech dodává jantar okořeněný vzácným dřevem a pižmem. Plody feoija jsou cizokrajné a svou chutí připomínají jahody a ananas. Na první pohled vypadají spíše jako limetka nebo kiwy, ale překvapí vás sladkou a krémovou chutí. Feijoa roste především v jižní Brazílii, severní Argentině, západní Paraguaji a Uruguaji.

31454-31458 Dlouhotrvajici-lak-na-nehty-The-ONE-7371-rgb-72dpiVýrazné odolné laky

Oživte svůj letní outfit některým ze zářivých laků na nehty The One Long Wear. Výrazné odstíny jsou přesně to, co v létě potřebujete. Speciální gelová technologie zaručí, že lak dlouho vydrží, neolupuje se, zachová si krásný lesk a má vynikající krycí schopnost. Široký štětec umožňuje rychlé a jednoduché nanesení barvy.
Náš tip: Lak The One najdete v katalogu 11 v pěti různých odstínech. Zkuste barevné variace jako má naše modelka v katalogu a naneste na každý nehet jinou barvu.

Ubrousky pro parné dny

Ubrousky Optimals Oxygen Boost od Oriflame jsou výsledkem technologického posunu v péči o mastnou pleť. Složka O2 ACTIVE (kyslík) obsažena v ubrouscích napomáhá stimulovat dýchání pleti, čímž podporuje její vitalitu a svěžest. V letních parních dnech jsou proto ubrousky Optimals Oxygen Boost nedocenitelným a praktickým pomocníkem. Šetrně odstraní přebytečný maz a lesk z vaší pleti, bez toho, aniž byste jakkoli porušili váš make-up.
Použití: Papírový ubrousek přiložte na lesklé oblasti (T-zónu) pro odstranění přebytečného mazu

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...