Úvod Osobnosti Celebrity Životní tragédie seriálových hvězd
CelebrityRůznéTéma dne

Životní tragédie seriálových hvězd

80

Patříte-li mezi diváky televizních seriálů, určitě si říkáte, že herci mají pohádkový život. Zdání ale klame. Útrapy, nemoci, špatné dětství a zkrachovalá manželství nesouží jen obyčejné lidi, ale i celebrity. Připravili jsme pro vás exkluzivní článek  o životech hlavních hvězd ze seriálu Colbyové. Pojďme se společně podívat do soukromí Charltona Hestona, Stephanie Beacham a Maxwella Caufielda.

Charlton Heston_ShutterstockCharlton Heston

Podmanivý pohled, ostře řezané rysy a odzbrojující úsměv, takový byl lamač dívčích srdcí a skvělý herec Charlton Heston.  Zahrál si v mnoha známých filmech jako je Planeta opic, Dotek zla nebo Ve službách papeže. Také jste jej mohli vidět v seriálu Přátelé nebo Colbyové, který momentálně vysílá televizní stanice CBS Drama. I přesto, že Charlton nevypadá jako vzorný muž, který by dokázal žít celý život s jednou ženou bez okolních aférek, opak je pravdou. Jeho žena Lydia Clarke si ho dokázala omotat okolo prstu tak, aby jí její „Charlie“ neutekl. Bezmezná láska, která mezi nimi byla, jim pomohla překonat mnoho útrap a také náročný herecký život.
Charlton měl v herectví obrovské štěstí, byly mu nabízeny skvělé role, například ve filmu Julius Caesar byl jediným placeným hercem. Vše šlo velmi dobře, v roce 1996 přišel však velký zlom, od kterého se mu smůla začala lepit na paty. Nejprve podstoupil výměnu kyčelního kloubu, o dva roky později mu byla diagnostikována rakovina prostaty. Díky perfektní péči lékařů nemoc ustoupila. Na to se však v roce 2000 začal léčit z alkoholismu, ke kterému se později i oficiálně přiznal. Zanedlouho ho dostihla další choroba, první příznaky Alzheimerovy nemoci se objevily 9. 8. 2002, do tří let nemoc postoupila tak, že nebyl schopný vstát z postele. 5. dubna 2008 svět obletěla zpráva o jeho skonání v 84 letech, příčinou smrti byl prý zápal plic.

Stephanie Beacham

I ve svých 67 letech je herečka Spehanie Beacham stále okouzlující a přitažlivá. Stephanie proslavily seriály jako je Jana Eyrová, Star Trek: Nová Generace, Beverly Hills 90210 a Colbyové. I přesto, že život herečky může vypadat úžasně, není tomu tak. Již od narození totiž na jedno ucho neslyší  a na druhé slyší pouze na 80 %. Ohluchla, protože její matka v těhotenství onemocněla planými neštovicemi, které způsobily nedokončení vývinu nervů v uchu a následnou nedoslýchavost.
Stephanie Beacham_profimedia„Pamatuji si, že ve škole mi všichni říkali „Neslyšící Steph“, bylo to pro mě bolestivé a jako dítě mě nedoslýchavost málem izolovala úplně. Ale já byla šťastná, že slyším alespoň na jedno ucho, i když jen na 80 %,“ vzpomíná na své dětství herečka Stephanie Beacham.  Kromě tohoto postižení herečka měla smůlu i v osobním životě. V roce 1973 si vzala herce Johna Mc Eneryho a o 6 let později se pár rozvedl. Spolu mají dvě dcery Phobe a  Chloe. Stephanie si naposled zahrála v roce 2011 a to v dramatickém televizním seriálu Smrt v ráji.

Maxwell Caufield

Pohledný muž s jiskrou v oku a sexy tělem patří k hercům, se kterými se život rozhodně nemazlil. Již v 15 letech  byl totiž vyhozen na ulici nevlastním otcem a rozhodl se stát exotickým tanečníkem v londýnském divadle Windmill Theatre. Zanedlouho mu otčím poslal zelenou kartu a mladinký Maxwell se tak mohl odstěhovat z Anglie do Ameriky. Řekl si, že má obrovské štěstí, když jej v roce 1982 vybrali do druhého dílu Pomády.
Film byl však obrovským propadákem a mladému herci doslova zabouchnul dveře k lepším filmovým rolím. Maxwell zazářil až v seriálech jako Taková moderní rodinka, Dokud se nesejdeme či Colbyové. Za film Gettysburg také sklidil velký úspěch. Nejen, že je to výborný filmový herec, ale i divadelní. Hra The Elephant Man pro něj měla klíčový význam, poznal při ní totiž svoji budoucí manželku Juliet Mills, která je sice o 18 let starší, ale i přesto jejich láska stále vzkvétá.
Maxwell Caufield_Shutterstock

 

 

 

 

 

 

Populární články

Související články

KnihyTéma dne

Potlesk pro Antonína Kalinu

V roce 2013 vydalo pražské nakladatelství Rybka Publishers unikátní knihu televizního reportéra, badatele,...

KnihyTéma dne

Produkce takříkajíc samizdatová…

… to je hlavní náplní úspěšného slovenského nakladatelství TORDEN, jehož motto zní:...

CestováníTéma dneUmění

Tři desítky let s vitráží

Uměleckořemeslná firma z Lubence na Karlovarsku Jitky a Richarda Kantových letos slaví 30 let...

Téma dneUmění

Návštěvou v ateliéru Vojtěcha Kolaříka

V dubnu roku 2019 se v Galerii Dům Černohorských na pražském Újezdě...