Úvod Krása a zdraví Zdravé nehty během chvilky
Krása a zdraví

Zdravé nehty během chvilky

33

27570 Lestitko-na-nehty-The-ONE-7409--Krém na nehtová lůžka, sérum, báze pro růst nehtů, sada pro jejich bělení i ochranné laky a účinný a šetrný odlakovač, to je kolekce nezbytných pomocníků The One pro jednoduchou a pravidelnou péči, která uchová vaše nehty v bezvadné formě.

Zdravé a silné nehty

Díky novému krému na nehtová lůžka The One budou vaše nehty a nehtová lůžka vždy krásně hladké, upravené a plně revitalizované. Používejte ho vždy podle potřeby vydatně v okolí nehtů. Chcete oživit vzhled vašich rukou? Potom použijte sérum nabité vitamíny. Vyživující sérum The One obsahuje antioxidanty, esenciální oleje a poskytne unaveným a zanedbaným nehtům potřebnou výživu.Po nanesení séra použijte výživou bázi pro růst nehtů The One s perličkami. Bázi pečlivě vmasírujte do každého nehtu tak, aby se se mikroperličky rozbily a vstřebaly. Pro lepší výsledky aplikujte dvakrát denně.
Pokud máte za sebou řádnou výživu a nanesli jste krém na nehtová lůžka, sérum i bázi, můžete pokračovat ve zkrášlujícím procesu vašich rukou další profesionální sadou The One, která obsahuje sérum pro vybělení nehtů, vrchní lak, ochranný podkladový lak, leštítko a odlakovač. Sérum pro vybělení nehtů The One odstraňuje nežádoucí žlutou barvu. Naneste jednu nebo dvě vrstvy pro přirozeně projasněný efekt nehtů.

31033 Vyzivujici-serum-na-nehty-The-ONE-7398--Pokračujte v lakování…

Podkladový a vrchní lak na nehty The One prodlouží trvanlivost laku až o tři dny. Ochranný podkladový lak The One, chrání, zpevňuje, zlepšuje odolnost a můžete ho použít jako zpevňující podklad laku na nehty.  Pro odstranění nežádoucích odstínů laku můžete použít bezacetonový odlakovač nehtů The One, který dokáže během chvilky zlikvidovat i velmi tmavé odstíny.

Finální péče

Upravte si nehty podle svých individuálních potřeb. Leštítko The One má čtyři tipy různých povrchů, včetně pilníku. Různé sklony leštičky navíc odstraňují rýhy, skvrny a nerovnosti nehtů.

 

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...