Úvod Různé Divine: novinka samostatné značky DS
Různé

Divine: novinka samostatné značky DS

35

CL 14.117.010Výrobce luxusních automobilů DS, který má za sebou úspěch v podobě více než 500 000 vozů prodaných ve světě za 4 roky své existence, od roku 2014 vystupuje pod  samostatnou značkou. Její poslední výtvor, DIVINE DS, je koncentrovanou DNA značky. Model, který vznikl v pařížských ateliérech, ztělesňuje samotnou esenci značky DS.
Kompaktní čtyřdveřová silueta DIVINE DS (421 cm) v metalicky šedém, mírně lesklém odstínu upoutá na první pohled svým výrazným elegantním a uhrančivým stylem. Smyslně zakřivené plochy vozu oživují výrazné prvky, jako je čelní maska „DS Wings“, ostré boční linie a jedinečné zpracování střechy. K unikátnímu exteriéru patří pochopitelně výjimečný interiér. Ten nabízí zcela nové odvážné uspořádání a technologické zpracování, výsledkem je nádherná kabina plná kontrastů, z níž vyzařuje avantgardní, elegantní a sofistikovaný duch DS.
Model DIVINE DS s exkluzivní koncepcí „Hypertypage“ je první vůz nabízející svým zákazníkům možnost volby luxusního čalounění ve stylu Haute Couture, které bude plně odrážet jejich vkus a charakter. Interiér vozu DIVINE DS nabízí 3 různá, vyměnitelná čalounění, z nichž každé je něčím výjimečné a jedinečné.
DIVINE DS je výsledkem setkání luxusních značek, k nichž každá je ve svém odvětví referencí, jako je značka Lesage v případě výšivek nebo Swarovski u krystalů. Je to důkaz vůle a schopnosti značky DS nabídnout ve světové premiéře změnu zaběhaných principů a nové propojení různých světů.
Silueta vozu DIVINE DS je jako živá: futuristická a avantgardní světla spojující směrovky s posuvem světla a laserovou technologii, plošky na střeše, které se zvednou a uvolní místo zadní parkovací kameře, optimalizovaná aerodynamika,… V interiéru se technologie prosazují u místa řidiče, vytvořeném ve stylu kokpitu, a použitím výhradně digitálních zařízení (dotykový displej, holografické zobrazení,…).

CL 14.117.020

 

 

 

 

 

CL 14.117.005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CL 14.117.015

 

 

 

 

 

CL 14.117.009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CL 14.117.028

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...