Úvod Móda Nebojte se červené!
MódaTipy DÁMY

Nebojte se červené!

35

karim-facechart-ombre-copieTrend podzimu 2014 v líčení: rtěnky a laky  ve velmi ženských sexy odstínech syté červené a rudé barvy. Kolekce, která je inspirována ambasadorkami značky L´Oréal Paris, nabízí celkem 6 barevných odstínů na rty i nehty, se kterými budete i v podzimních plískanicích za smyslnou krásku.
Řada Pure Reds obsahuje celkem 6 rtěnek doplněných lakem na nehty. Barevné kombinace byly navrženy experty L´Oréal Paris pro různé typy žen – tyto ženy jsou zosobněny krásnými a sebevědomými ambasadorkami značky. Jedná se o – Doutzen Kroes, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Blake Lively, Freida Pinto a Julianne Moore.
Pro  blondýnky podobné Doutzen je tu zářivá červená, která dodá sofistikovaný vzhled. K looku a la JLo byl navržen dech-beroucí odstín rubínové červené. Pro městskou divu Evu byla zvolena cihlově-rudá Přirozená Blake obohacuje kolekci odstínem pravé čistě červené pro ikonický nadčasový look,  Freida zvýrazní svou krásu tmavým amarantově-červeným odstínem a Julianne přináší rty v rumělkové červené barvě.
Ta nejjemnější, intenzivní a sametová barva rtěnek Collection Exclusive Pure Reds vznikla kombinací sametových složek, čistých pigmentu a jojobového oleje. Rtěnky jsou matné a zároveň velmi intenzivní.
Kolekce Pure Reds dodá každé ženě eleganci a sebevědomí, výrazné rty přidají na ženskosti a barevně sladěné nehty budou dokonalou třešničkou na dortu. Nebojte se červené! Odvažte se, protože každá žena dokáže zvolit ten správný odstín z nadčasové Pure Reds kolekce.
p01190-15-061-106015-correc-cmjn

 

 

 

 

 

 

 

 

color-riche-red-s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vao-j-lo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: L´Oréal

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...