Úvod Osobnosti Celebrity Alma Jodorowsky novou tváří Lancôme
Celebrity

Alma Jodorowsky novou tváří Lancôme

38

lancome-alma-jZnačka Lancôme s potěšením představuje svojí novou ambasadorku, herečku a zpěvačku Almu Jadorowsky. Příležitostná modelka prestižních módních domů, Alma je ztělesněním gurmánské a zvědavé pařížské duše, která je schopna se prosadit se stejnou vášní v různých oblastech, aby v nich zachovala svojí jedinečnou stopu. Poté, co se nejprve objevila na obrazovce ve věku 15 let, tato mladá dáma studovala herectví v Paříži a New Yorku a vrátila se do kin v roce 2011 ve znepokojujícím snímku Eyes find eyes od Jean-Manuele Fernandeze a Seana Price Williamse. Potom, co zkusila své štěstí v komedii, se opět ocitla ve třídě mezi studenty středních škol ve filmu autora Abdellatif Kechiche „La vie d’Adèle“ vedle Léa Seydouxe a Adèle Exarchopoulos.
Poté odešla do Londýna, kde hrála hlavní roli v „Kids in love“ (Chris Foggin), jako poctu mladým lidem spolu s Carou Delevingne a Willem Poulterem. Multi-talentovaná umělkyně, Alma Jodorowsky také založila s Davidem Baudartem the Burning Peacocks, skupinu s rockovými a folkovými vlivy a snovými melodiemi, které propůjčuje svůj jemně smyslný hlas.

Umělecké geny

Její dědeček, Alejandro Jodorowsky, je režisér, spisovatel a komik, brilantní a všestranný, známý pro jeho lásku k experimentování a nedodržování pravidel v kreativní tvorbě. Její otec, Brontis Jodorowsky je filmový a divadelní herec s brilantní kariérou a další strýcové, všichni také umělci. Alma Jodorowsky tak vyrostla v jedné z nejvíce fascinujících uměleckých rodin, jejíž jediným pravidlem v chování je hledět na svět něžně neotrlým pohledem. Svoboda v každém směru, svoboda dělat věci svou vlastní cestou a vytvořit a budovat příběh, který patří jen a jen vám.

Foto: Lancôme

Populární články

Související články

CelebrityGurmánLifestyleSpolečnost

Šampaňské Mumm – styl hvězd zářijové edice pražského fashion weeku

Fashion week, který se letos odehrává v originálním barokním komplexu karlínské Invalidovny hostí  historicky...

CelebrityHodinkyŠperkySpolečnost

Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker

U příležitosti blížícího se 50. výročí prvního přistání na Měsíci představil Montblanc...

CelebrityOsobnostiSpolečnost

Yemi porotcem ve světové soutěži!

Tvůrci populárních soutěží, jako je například The Voice, MasterChef nebo American Idol,...

CelebrityHudba

Hvězdy v kostele

Šňůru letošních adventních koncertů bude korunovat ten vánoční, v pražském kostele sv. Šimona...