Úvod Krása a zdraví Tonikum pro posílení vlasů
Krása a zdraví

Tonikum pro posílení vlasů

30

Tonikum head & shoulders thick & strong - kopieKrásné, husté, silné a na první pohled zdravé vlasy. Vlasy, které se při chůzi pohupují a jimiž upoutáte pozornost. Vlasy, které můžete svázat do atraktivního ohonu nebo upravit do nedbalého rozcuchu… Na trh přichází novinka, která pomůže splnit přání všem ženám, které touží mít okamžitě a dlouhodobě silnější vlasy. Inovativní tonikum head & shoulders thick & strong bylo speciálně vyvinuté, aby posílilo vlákna vlasů již od kořínků, zvýšilo jejich odolnost a zmenšilo jejich náchylnost k poškození, jež je jedním z hlavních důvodů řídnutí vlasů.
Tonikum thick & strong obsahuje komplex Triple Active, s jehož pomocí jsou vlasy hned a dlouhodobě plnější a odolnější. Kúru lze aplikovat na mokré i suché vlasy jednou denně. Vlasy pak upravte obvyklým způsobem. Tonikum obsahuje sofistikovanou směs vitamínů: pro-vitamín B5, tedy panthenol, který je známý pro své zklidňující a hydratační vlastnosti a vitamín B3 (niacinamid), který pomáhá posilovat ochrannou funkci pokožky. Odborníci připravili recepturu tak, aby posílila každý vlas zevnitř, a aby lépe chránila pokožku hlavy proti vnějším vlivům, které ji mohou dráždit. Tento přístup zahrnující jak vlasy, tak i pokožku hlavy, pomáhá chránit před opětovným výskytem problémů.
Toto tonikum je jedním ze tří produktů z kolekce thick & strong. Kolekce nabízí ještě šampon, který prospívá zdraví vlasů i pokožky hlavy a poskytuje tak dlouhodobé výhody tonika. V kolekci je rovněž využita jedinečná technologie značky head & shoulders pro vlasy až stoprocentně bez lupů.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...