Úvod Lifestyle Bydlení Fusion lampy z Filipín
Bydlení

Fusion lampy z Filipín

30

950 a 3950 a 5950KcStejně jako kuchyni již několik sezón vládne styl fusion, i v designu je populární kombinace západního stylu s východním, střídmého s romantickým. Ekologická, přírodní, kreativní a zároveň kvalitní filipínská svítidla v mnoha velikostech, tvarech a provedeních jsou vhodná do každého interiéru.
Filipínské lampy speciálně vyrobené pro Le Patio vás přenesou do jiného, snového světa.tyto lampy jsou výhradně inspirované přírodou – jejími tvary, vzory a odstíny. Je zajímavé, že tyto lampy pracují s jemnou škálou barev, jako je bílá, krémová, okrová, různé odstíny hnědé a jen právě díky kreativní kombinaci přírodních materiálů a tvarů docílí exotického vzhledu. Jedinečný vzhled lamp, které jsou vyrobené pouze z přírodních materiálů: mušlí, lastur, skořápek kokosových ořechů, ratanu, abaku (manilské konopí) a jiných, je nazýván asijsko-evropskou fúzí. Proto jsou tyto lampy vhodné k doplnění interiéru v jakémkoliv stylu.

Ruční ekologická fair trade výroba
Každá lampa je ručně vyrobená lokálním uměleckým řemeslníkem, výroba odpovídá fair trade standardům. Lampy mají zároveň několik mezinárodních certifikátů kvality. Všechny výrobky jsou zároveň ekologické, protože jsou vyrobené z přirozeně obnovitelných materiálů. Jak tvrdí umělečtí řemeslníci z provincie Cebu: „Jsme pyšní na naše spojení s florou, faunou, sluncem a zemí, které nás obklopují a toto chceme v našich výtvorech zprostředkovat i ostatním.“
3900 Kc

Populární články

Související články

BydleníLifestyleLuxus

Designové doplňky Moser nově v exkluzivním zastoupení multibrandového butiku The Store

Multibrandový butik The Store rozšiřuje své portfolio luxusních světových značek a přináší...

BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích...

BydleníLifestyleVýstavy

Jak se dělá vintage interiér?

Co by byl domov bez zařízení a vybavení, ve kterém se člověk cítí...

BydleníLifestyle

Cartier zdobí i interiéry

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době,...