Bydlení

KitchenAid v Praze

34

Obchod 2Nově otevřený obchod Concept Store společnosti Potten & Pannen – Staněk nabízí zboží americké ikonické značky domácích spotřebičů KitchenAid. V nabídce produktů KitchenAid Concept Store se tak poprvé v Česku objevují i velké domácí spotřebiče této prémiové značky od varných desek, pečících i mikrovlnných trub, přes digestoře až po myčky nádobí nebo lednice. KitchenAid ve Vodičkově ulici poprvé v Evropě představí také non electro sortiment. Zákazníci se mohou těšit na skutečně špičkové kuchyňské nádobí z nerezu, litiny i keramiky nebo „šikovné pomocníky“ do závěsného programu. V novém KitchenAid Concept Store bude otevřena i putovní výstava „Future of KitchenAid“, na níž firma představí zcela nové produkty, které na své uvedení na trh teprve čekají. Pozoruhodná bude například nová generace blenderu či stále oblíbenější multicooker – automatického hrnce pro pohodlné vaření.
Součástí prodejny je také KitchenAid Gourmet Academy. Premiérově zde představíme propojení prodejny prémiového kuchyňského vybavení se školou vaření. Každý si tak bude moci jakýkoliv produkt osobně vyzkoušet v praxi poznat jeho výhody“, vysvětluje Pavel Staněk, zakladatel a spolumajitel Potten & Pannen – Staněk. KitchenAid Gourmet Academy představí vedle programu pro dospělé zbrusu nový koncept Le Petit Chef, školy vaření pro děti. Malí zákazníci se v ní však nebudou jen učit kulinářským postupům. Tým společnosti Potten & Pannen se svými spolupracovníky pro ně dokáže připravit například netradiční narozeninovou party.
obchod 3Dodavatelem bílé techniky pro Gourmet Academy je koncern Whirlpool Corporation, do jehož porfolia KitchenAid náleží. Potten & Pannen – Staněk splnila náročné podmínky kladené na prodej sortimentu velkých domácích spotřebičů KitchenAid a je v ČR aktuálně jediným oficiálním prodejcem. „Jsem velmi rád, že spotřebiče ikonické značky KitchenAid získávají  tento designový a reprezentativní prostor, který si ke své prezentaci rozhodně zaslouží. Jejich obliba ve světě stále roste a jsem přesvědčen, že si díky vysoké kvalitě, inovativním funkcím a nadčasovému designu, rychle vybudují stabilní pozici také u nás a nadchnou i velmi náročného zákazníka“, řekl generální ředitel společnosti Whirlpool Česká a Slovenská republika Radek Novotný.

Populární články

Související články

BydleníLifestyleLuxus

Designové doplňky Moser nově v exkluzivním zastoupení multibrandového butiku The Store

Multibrandový butik The Store rozšiřuje své portfolio luxusních světových značek a přináší...

BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích...

BydleníLifestyleVýstavy

Jak se dělá vintage interiér?

Co by byl domov bez zařízení a vybavení, ve kterém se člověk cítí...

BydleníLifestyle

Cartier zdobí i interiéry

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době,...