Úvod Krása a zdraví Jak pečovat o specifickou mužskou pokožku?
Krása a zdraví

Jak pečovat o specifickou mužskou pokožku?

33

Kivvi pleťový krém po holeníMužská pleť je sice odolnější než ta ženská, ale kromě negativních vlivů životního prostředí a náporu každodenního stresu ji navíc velmi oslabuje i časté holení.  Z  toho důvodu by muži neměli péči o svou pokožku zanedbávat a alespoň čas od času ji dopřát povzbuzení v podobě kvalitní kosmetiky vyvinuté přímo pro potřeby jejich pleti. Přírodní kosmetika Kivvi uvádí novou řadu péče pro mužskou pleť a tělo, která zahrnuje pleťový krém po holení, vlasový a tělový šampón a krém na ruce a navíc je skvělým tipem na vánoční dárek pro moderního muže.

Mužská pleť má díky častému holení, kdy se otevírají póry a pokožka tak ztrácí přirozenou vlhkost, sklon k dehydrataci a podráždění. Řada přírodní kosmetiky Kivvi, která zajistí dostatečnou hydrataci, zdraví a přirozený vzhled, koresponduje se specifickými potřebami mužské kůže.

„Víme, že muži nemají příliš v oblibě parfemovanou kosmetiku a odradí je i nesnadná aplikace či mastný vzhled například po použití pleťového krému,“ říká Eva Vobrová ze společnosti InBIO a dodává: „řada kosmetiky Kivvi pro muže má velice lehkou konzistenci, rychle se vstřebává a vytváří příjemný pocit čistoty.“

Kivvi pleťový krém po holení s extrakty z kaštanu a ženšenu

Lehký krém po holení má díky extraktu z medvědice lékařské a kaštanu antibakteriální účinky. Zásluhou aloe, měsíčku a ženšenu regeneruje, hydratuje a minimalizuje začervenalá místa po holení. Za pozornost stojí i fakt, že není určen jen na oholená místa, ale je ideálním výživným pleťovým krémem pro komplexní péči o pokožku celého obličeje.

Kivvi krém na ruceKivvi krém na ruce s extrakty z hluchavky a olejem z hroznových jader

Lehce vstřebatelný krém s výtažky z rostlin a vzácnými oleji intenzivně hydratuje, vyživuje a chrání pokožku. Extrakty z hluchavky a maliníku mají tonizační účinek a heřmánek s měsíčkem zase zklidňující efekt. Oleje z hroznových jader a avokáda podporují zjemnění a celkovou regeneraci pokožky.

Kivvi vlasový a tělový šampon pro muže s výtažky ginkgo biloba a ženšenu

Vlasový a tělový šampon s přírodní mužnou vůní obsahuje extrakty z jinanu dvoulaločného, který má tonizační schopnosti, omezuje známky předčasného stárnutí a podporuje růst vlasů. Ženšen hydratuje, omlazuje a redukuje vypadávání vlasů. Doporučená maloobchodní cena je 299 Kč.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...