Úvod Krása a zdraví Kosmetika pro mrazivé dny
Krása a zdraví

Kosmetika pro mrazivé dny

32

Během zimního období se pleť potýká především se silnou ztrátou vody. Prudké výkyvy teplot a změna povětrnostních podmínek ji vždy extrémně zatíží. Volbou vhodného zimního make-upu vytvoříte dokonalý ochranný štít, který ji ochrání před vysušením a zarudnutím. V zimě byste měla používat spíše lehčí a jemnější make-up. My vám jako ideálního pomocníka do mrazivých dní nabízíme nový a vylepšený make-up The One EverLasting z kolekce dlouhotrvající líčení.
The One EverLasting zakryje všechny nedokonalosti, je odolný proti slévání, nerozmazává se a vydrží na pleti až 24 hodin. Patentovaný komplex SkinRenew revitalizuje, obnovuje a chrání pleť. Make-up poskytuje pleti střední až plné krytí a díky inovativní technologii FresFix odolává vodě a pocení. Lehká a hedvábná konzistence zaručuje výjimečně příjemnou aplikaci.

31442-31444 Balzam-na-rty-The-ONE-Lip-Spa-Therapy-7527-rgb-72dpiSuper hydratační balzám na rty s ochranným faktorem SPF 8

I vaše rty si zaslouží v zimě náležitou péči a ochranu. Balzám The One Lip Spa Therapy s jemnými růžovými odstíny rty vyhladí, zjemní a zároveň zvláční. Ochranný faktor SPF 8 pomáhá chránit pleť před škodlivým UVB zářením. Balzám poskytuje rtům hydrataci až po dobu 8 hodin a to i po jeho setření. The One Lip Spa Therapy spojuje dvě vrstvy. Vnější vrstva rty jemně hydratuje a tónuje, zatímco vnitřní chrání rty pomocí UV filtrů a zvláčňujících látek.

Zklidňující hydratace pro velmi suchou pleť

Se změnou počasí by se také měl změnit váš rituál péče o pleť. Dopřejte své tváři intenzivní zvláčňující řadu vyvinutou tak, aby hydratovala, vyživovala, zklidňovala a chránila pleť během chladných zimních měsíců. Produkty z řady Optimals Intense Moisture jsou určené pro velmi suchou pleť a hodí se pro všechny věkové kategorie.
Obličejový peeling, denní a noční krém obsahují patentovaný komplex LINGON 50:50™(ze švédských brusinek), který neutralizuje účinky nedostatečného okysličení pleti v důsledku znečištěného prostředí. Složení nové řady poskytuje třikrát větší antioxidační ochranu. Přidaný ceramidový komplex pomáhá zabraňovat ztrátě vláhy tím, že posiluje lipidovou bariéru pleti.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...