Úvod Různé Maminkovské kabelky v ethno stylu
Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

38

Lässig_Vintage Shoulder Bag Ethno_prodává Babypoint_004Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky vyráběné z netoxických a k životnímu prostředí šetrných surovin. U řady výrobků značky LÄSSIG se zpracovávají recyklované a organické materiály. Z letošní kolekce si nejprve představme exotikou inspirované kabelky řady Vintage Ethno. Rozmanitost tvarů s přírodními prvky, originalita a hravá elegance, těmito slovy lze stručně popsat originální design eco-friendly novinek LÄSSIG. Jak „weekender“ taška, tak klasická verze přes rameno vás nadchnou vnitřním uspořádáním i vybavením, díky kterému budete mít na cestách vše potřebné ihned při ruce. Obě nejprve poslouží jako taška ke kočárku, později je lze nosit samostatně jako klasickou kabelku.

Systém a pořádek s taškami Lässig

Zatímco model „weekender“ (LÄSSIG Weekender Ethno, v nabídce v odstínech Sand nebo Choco) má jednu hlavní přihrádku a vnější kapsu na zip, taška přes rameno (LÄSSIG Shoulder Bag Ethno v odstínu Plum) je uspořádaná do dvou hlavních přihrádek, k tomu disponuje čtyřmi vnějšími kapsami.
V další výbavě se obě tašky v podstatě shodují. Vnitřek mají prakticky a přehledně uspořádaný, součástí je složená voděodolná přebalovací podložka, izolovaný a odnímatelný držák na láhev, kapsičky na přesnídávky, další kapsička na zip, voděodolná kapsa na vlhké věci, odnímatelná přihrádka na dětské dózičky nebo přihrádka na mobilní telefon. Obě verze umožňují připevnění na kočárek, součástí je také přídavný a výškově nastavitelný ramenní popruh. Vnější materiál je bavlněný, vnitřek z polyesteru.

Rozměry:

Lässig Weekender Ethno: 45x19x35 cm
Lässig Shoulder Bag Ethno: 40x20x35 cm

Pro více informací navštivte www.lassig-fashion.cz a www.babypoint.eu včetně FB https://cs-cz.facebook.com/babypoint.cz.

Lässig_Vintage Weekender Ethno_prodává Babypoint_odstín Sand

 

 

 

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...

CelebrityRůzné

Panenka Simony Krainové pro UNICEF

Topmodelka Simona Krainová se ve spolupráci se svojí dvorní návrhářkou Kateřinou Geislerovou...