Úvod Osobnosti Celebrity Cara Delevingne tváří make-upu Yves Saint Laurent Beauté
CelebrityOsobnosti

Cara Delevingne tváří make-upu Yves Saint Laurent Beauté

47

Cara Delevingne se narodila 12. srpna 1992 v Londýně v Anglii. Je dcerou developera Charlese Delevingnea a Pandory Stevensové, která pracovala jako osobní nákupčí pro Selfridges a publicistka anglické mutace legendárního Vogue. Cara vyrůstala v Londýně se svými dvěma staršími sestrami, z nichž jedna je modelka Poppy Delevingne. Okouzlující vzhled Cara zdědila po své babičce,také modelce. Charakteristickými znaky Cary je výrazné krásné obočí a uhrančivé oči. Šestnáctileté Cary si všimla ředitelka agentury Storm Sarah Doukasová, což jí o rok později, tedy 2009, nastartovalo úspěšnou kariéru modelky.
cara-pr-picture-n2V roce 2011 se ve věku pouhých 18 let stala oficiální tváří ikonické britské značky a pózovala v kampaních několik špičkových módních domů a prêt-à-porter značek. Roku 2011 se její jméno objevilo na seznamu 1000 nejvlivnějších Londýňanů, který vydal list London Evening Standard. V roce 2012 kráčela po molech špičkových módních domů po celém světě a získala titul modelky roku v rámci Britského týdnu módy. Stejného roku získala svou první filmovou roli. Objevila se po boku Keiry Knightley a Judea Lawa ve snímku Anna Karenina režiséra Joe Wrighta.
Cara je velmi aktivní na sociálních sítích, především na Instagramu, kde má více než 8 milionů fanoušků. Na konci roku 2014 se Cara stala první topmodelkou, která po druhé v řadě získala ocenění modelka roku při ceremoniálu udílení cen British Fashion Awards. V prosinci 2014 byla slavnostně představena její vosková figurína v pařížském Musée Grévin, konkrétně v nově otevřeném křídle věnovaném módě.
Cara Delevingne byla součástí kampaní Yves Saint Laurent Beauté už v letech 2013 a 2014. Roku 2015 pokračuje ve svém dobrodružství spojeném se značkou a stala se tváří make-upu Yves Saint Laurent Beauté.

Populární články

Související články

KnihyOsobnosti

Jirka, Mirek, Slávek a ti druzí…

Memoárová literatura patří ke čtenářsky nejoblíbenějším žánrům. Populární pražské Nakladatelství Olympia publikace životních...

CelebrityGurmánLifestyleSpolečnost

Šampaňské Mumm – styl hvězd zářijové edice pražského fashion weeku

Fashion week, který se letos odehrává v originálním barokním komplexu karlínské Invalidovny hostí  historicky...

CelebrityHodinkyŠperkySpolečnost

Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker

U příležitosti blížícího se 50. výročí prvního přistání na Měsíci představil Montblanc...

Osobnosti

Emily Hobhouseová: Zachránit životy a zachovat mír

„Celý tento táborový systém, nelidský systém, hodnotím jako masovou krutost. Nemůže to...