Úvod Móda Petra Balvínová: první část kolekce jaro – léto 2015
MódaNávrháři

Petra Balvínová: první část kolekce jaro – léto 2015

32

Klíčovým spojovatelem nové kolekce je intenzivní barva khaki, velmi elegantní pudrová a ručně tvořené plisé.  Módní návrhářka Petra Balvínová navrhuje kolekce pro ženy od roku 2006 pod značkou TIQE. Modely této talentované návrhářky, které se vyznačují vysokou propracovaností do sebemenších detailů, jsou tvořeny pro ženy milující ženskost, originalitu a eleganci. Hlavním znakem značky jsou perfektní střihy, kvalitní materiály a kombinovatelnost jednotlivých kolekcí. Látky s originálními potisky jsou vyráběny speciálně pro TIQE v Itálii. Petra Balvínová pracuje především s přírodními materiály jako je hedvábí, bavlna, vlna a kůže. Každá kolekce v sobě nese i poselství a filozofii vnímání ženy a její pocity.
Parka 15První téma kolekce je paletou intenzivní barvy khaki, která se objevuje na žensky pojatém kabátu parka ve tvaru „berušky“. Kabát je klíčovým kusem, na který je kladen důraz do sebemenšího detailu. Tkaničky pod prsy v  modré kontrastní barvě umožňují nošení všem ženám různých postav včetně těhotných žen. Parka má moderní ¾ rukávy a její vyhotovení je možné ve dvou délkách. Variabilita detailů a délky umožňuje nosit parku jak k sportovně laděným modelům, tak i k elegantním šatům, volné tunice nebo košili. Součástí kolekce jsou též kalhoty a šortky v barvě khaki. Okouzlující jemnost se objevuje v podobě využití velmi elegantní pudrové barvy. Pudrová se velmi dobře kombinuje s výraznými barvami či látkami s potiskem. Její genialita spočívá v umocnění kvalitních materiálů a propracování modelu. Jemná barva podtrhuje ručně tvořené plisé či kvalitní velurovou useň, ze které kolekce nabízí šortky a kalhoty. Nositelnost a exkluzivita, tyto zdánlivě protichůdné koncepty jsou základem tvorby designérky Petry Balvínové. Její inspirací jsou ženy, které milují módu, znají svou hodnotu a jejichž styl, inteligence a kreativita překročily hranice daných pravidel a znovu definovaly čistý, exkluzivní, ale nositelný pojem krásy.

Limitované kolekce značky TIQE nabízejí kvalitu, účelnost a vhodnost pro různé kategorie žen. Silueta se obnovuje a přizpůsobuje dle potřeb ženy. Klasické košile nebo volné tuniky, které se nosí přes šortky či kalhoty, vyjadřující minimalistickou estetiku, mohou být ve chvíli proměněné v model zdůrazňující pas jednoduchým použitím pásku. Variabilita délek, kapsy objevující se na podstatné části modelů, ruční zpracování a šití na míru klientkám jsou ukazatele tvorby talentované designérky jejíž modely jsou jasně rozpoznatelné – prolínají se v nich ženskost, křehkost, elegance a vtip – a často jsou inspirovány samotnými klientkami a jejich životy.

Plisé 23Potisk 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

khaki kalhoty 16Velur 27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...