Úvod Móda Anja Rubik: nová kolekce jaro/léto 2015
MódaNákupy

Anja Rubik: nová kolekce jaro/léto 2015

35

12_CCC_image_jaro_leto2015Se startem aktuální sezony jaro-léto 2015 přichází CCC s novou kolekcí pro ženy, děti a muže. V kolekci kraluje královská modrá, mátová nebo pro jaro a léto ideální korálová. Nechybí také nevšední jarní potisky květinových nebo zvířecích vzorů. Kromě široké nadílky módní obuvi a kabelek přichází CCC také s novou fotografickou kampaní, v níž se objeví slavná modelka Anja Rubik se svým přítelem Sashou Knezevicem, který je také velmi úspěšným modelem. Unikátní fotografie světoznámého dua vznikly v krásných scenériích Sicílie a dokonale odrážejí jarní a letní nádech kolekce.

07_CCC_image_jaro_leto2015Dámská kolekce
Na dámy čeká kromě klasických a praktických balerín, tenisek nebo lodiček také limitovaná edice obuvi se zdobenými přezkami. Nabídka klasické obuvi pro kolekci jaro/léto 2015 určitě zaujme každou ženu, která chce vypadat stylově. Nejdůležitější roli mezi modely hrají klasické lodičky, vysoké podpatky a baleríny, ke kterým se hodí elegantní a praktická kabelka. Dominantní barvou je ženská béžová v mnoha odstínech – od neutrální nude barvy až po odstíny přecházející do růžové. Nechybí ani nabídka v živých, intenzivních barvách, které ideálně podtrhnou vzhled nové kolekce. A na první jarní procházky – supermódní holínky. „Nejnovějším hitem v prodejnách CCC je sportovní obuv značky Sprandi, která je k dostání v moderních, módních barvách. Jejich boty nejen skvěle vypadají, ale především  jsou nejlepší volbou pro jakoukoliv fyzickou aktivitu, jak venku, tak i ve fitness klubu.  Nová řada Sprandi zahrnuje jak dámskou, pánskou, tak i dětskou obuv,“ říká Veronika Sajdoková z CCC.

CCC_damska_taska_899Kc_08Výhodné nákupy
Kromě nové kolekce si CCC na letošek připravilo i nákupní „bonbonek“ v podobě výhodného členství v CCC Klubu. Jedná se o exkluzivní program, díky kterému během nákupů v CCC po celé České republice získáte mnoho výhod a zajímavých bonusů.  A co členy CCC Klubu čeká?  Speciální nabídky a slevy, které jsou určeny výhradně pro členy klubu.  Dalším bonusem jsou aktuální informace o všech nových kolekcích, slevách, akčních nabídkách nebo výprodejích, o kterých budou majitelé CCC karet vědět jako první.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...