Úvod Vztahy Rodina Festival mateřství a rodičovství
RodinaVztahy

Festival mateřství a rodičovství

27

„Všechno, co jste kdy chtěli vědět o mateřství a rodičovství, ale báli jste se zeptat,“ zodpoví návštěvníkům festivalu Evolution sestava expertů. Lékaři, pedagogové a další odborníci se zaměří na aktuální témata od bezplenkové metody, stále populárnějších lesních školek, přes správnou výživu, péči o dětské zoubky až po osobní rozvoj dětí.
Deti_evolutionUznávaný dietolog Petr Fořt v přednášce s výstižným názvem „Aby nám děti netloustly“ doporučí rodičům, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování. Neocenitelné rady maminkám, které někdy tápou, co že to vlastně končí v jejich nákupních košících, poskytnou odborníci, kteří se zaměří na značení potravin a dalších výrobků. Lucie Harnošová se ve svých přednáškách zaměří mimo jiné na kontaktní rodičovství a poradí, jak formovat a rozvíjet silné vazby mezi rodiči a dětmi.  Dětská psycholožka Hana Krejsová se pro změnu bude věnovat tématu dětské psychoterapie.
Festival Evolution proběhne ve dnech 17. až 19. dubna 2015 na Výstavišti v pražských Holešovicích. Akce zahrnuje již tradičně pětici veletrhů: Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Inspirace a Alternativa. Bohatý program nabídne bezpočet akcí vedených předními domácími i zahraničními odborníky, od přednášek a seminářů přes poradny a konzultace až po praktické ukázky a workshopy. Více informací na www.festivalevolution.cz .

Populární články

Související články

Vztahy

Rozvíjejte naplno mozek svého dítěte

Slavný neuropsychiatr Daniel J. Siegel a odbornice na výchovu Tina Payne Bryson...

DětiKnihyPartnerRodinaVztahy

Mateřská, ale určitě ne dovolená

Jak nejlépe spojit mateřství, zaměstnání a vytvářet dobré rodinné vztahy? Vše se dovíte v zábavném,...

GurmánRodina

Zdravá výživa pro celou rodinu

Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných...

RelaxRodina

Festival Evolution je tady také pro rodiče a jejich děti

Jak léčit dětské nemoci? Je návrat k tradicím našich babiček pouhým módním...