Úvod Krása a zdraví Zažijte nový pocit hebkosti
Krása a zdravíNovinky

Zažijte nový pocit hebkosti

33

Dove Powder SoftDove nyní uvádí na trh nejnovější produkt z řady antiperspirantů nazvaný Dove Powder Soft. Už samotný název evokuje jemnost k pokožce, kterou ocení především náročnější spotřebitelky. Jemná pudrová vůně dodává pocit hebkosti. Vůni dominuje uklidňující kombinace čerstvých frézií a pivoněk ve spojení se smetanovým aroma jantaru, exotického santalového dřeva a bohatého pižma, jež dávají vzniknout jemné a hřejivé vůni.
Nový antiperspirant Dove Powder Soft pokračuje výjimečnou péčí o pokožku díky obsahu ¼ hydratačního krému. Kromě účinné ochrany proti pocení a efektivnímu boji proti nepříjemnému zápachu po celých 48 hodin zároveň pomáhá pečovat o pokožku podpaží. Antiperspirant Dove lze použít i krátce po holení – neobsahuje totiž alkohol. Pokožka se bude cítit přesně tak jemně a uvolněně, jak nový antiperspirant Dove Powder Soft voní!
„Antiperspirant Powder Soft nabízí při zachování tradičních hodnot značky Dove zákazníkům něco nového. Portfolio výrobků Dove jsme rozšířili o novinku s ještě jemnější charakteristikou a teplejšími tóny vůně pudru a čerstvých květin, vytvářející ty nejpříjemnější dojmy a zážitek hned u prvního použití,“ komentuje nový antiperspirant Dove Powder Soft Lucie Laštovičková, brand manažerka deodorantů značky Dove.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

CestováníNovinkyTéma dne

Prožijte ve zdraví bezstarostnou dovolenou snů, stáhněte si aplikaci s lékařem v telefonu

Okamžitá lékařská péče není jen výsadním právem majetných. Věděli jste, že opravdu...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

KnihyNovinky

Rybičkové záložky v knize o vodníkovi Škvejchlovi

Proč bydlíš v rybníku, zelený vodníku? je název nové pohádkové knihy hudebnice,...