Úvod Móda Dotek luxusu s novými slunečními brýlemi
MódaNákupy

Dotek luxusu s novými slunečními brýlemi

33

Sunglasses Trinity de CartierCartier není pouze klenotník a hodinář, ale značka má dlouholetou tradici také ve výrobě luxusních doplňků, mezi které patří mimo jiné výroba slunečních a dioptrických brýlí. Cartier se může pyšnit, jako jedna z několika mála značek, výrobou ve své vlastní manufaktuře, situovanou v Paříži. S využitím tradičních řemesel a vysoké expertízy, brýle Cartier podléhají těm nejpřísnějším standardům. Každé brýle jsou drahocenným šperkem, určeným pro ty nejnáročnější klienty.

Brýle Trinity de Cartier v módním pudrovém odstínu8EcbtA56bIt56cqpsm5a94qxXMbZs9tj6af3t9HkwSU

Trinity de Cartier, symbol přátelství, věrnosti a lásky v dokonalém propojení bílého, žlutého a růžového zlata. Na jeho počátku stál v roce 1924 dnes již ikonický prsten, jehož harmonický kroužek prostoupil i kolekcemi slunečních brýlí. Ty jsou určené pro sebevědomou ženu, která touží podtrhnout svoji individualitu, a přitom zůstat tajemná, svůdná a elegantní. Letošní novinkou je rozšíření modelů brýlí o módní pudrovou barvu, jejíž pastelově růžový odstín obrouček doplňuje bílý lem na bočních hranách brýlí – hra se světlem, která brýle rozjasňuje a dodává ženě svěží a mladistvý vzhled. Brýle Trinity de Cartier představují minimalistickou luxusní eleganci: minimalistickou pro lehkost a čistotu půvabných obrouček z výjimečných materiálů, luxusní pak pro delikátnost drahocenných kroužků na spáncích, potažených palladiem. Gradalová skla s jemným tónováním se od horního okraje směrem k dolnímu postupně zesvětlují. Pro milovnice klasických barev jsou brýle dostupné také v černé nebo želvovinově hnědé barvě.
 
Rafinovaný kočičí pohled s brýlemi Panthere DivinecrVrdmeVVyoVx0gSoa3izdKeY8xua8F9aiJby7qhbHg

Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn či Marilyn Monroe, se svým tvarem kočičích očí oživují sluneční brýle Panthere Divine de Cartier slávu filmových hvězd a slavných žen, které tento protáhlý tvar brýlí proslavily. Jako symbol pověstné La Dolce Vity na pobřeží Italské a Francouzské riviéry, brýle zdůrazňují ženské rysy obličeje a jako vzácný šperk dokreslují osobnost a styl ženy. V provedení v prudce elegantní stříbrné variantě s kovovými částmi potaženými platinou nebo v hřejivé žluté potažené zlatem, brýle jsou ozdobeny panteřími skvrnami z černého smaltu. Že se jedná o ty nejluxusnější šperkařské brýle dokládá vzácný kabošon z perleti nebo onyxu na spáncích, charakteristický rys panteřích kolekcí domu Cartier.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...